Speelhuis hout

Kwalitatieve speelhuizen van Douglashout

Altijd al een speelhuis van hout in je tuin willen hebben? Wij bieden een ruim aanbod verschillende, exclusieve speelhuizen van hout aanEn het leukste van alles: jij en je kind(eren) mogen er helemaal jullie eigen draai aan geven! Er zijn verschillende elementen die je aan elkaar kan koppelen, om zo tot een leuke combinatie te komen. Neem een kijkje in ons assortiment van speelhuis hout! 

Exclusief speelhuis

Ons exclusieve speelhuizen zijn kenmerkend aan de robuuste uitstraling van het Douglashout. Door de boomhut-uitstraling is het een echte eyecatcher in jouw tuin!

Douglas speeltoestellen

Met onze Douglas speeltoestellen kun je alle kanten opgaan. Deze hebben de uitstraling van een speeltoestel en zijn goed te combineren met ons ruime assortiment accessoires.

De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Bij aankoop van een speelhuis hout heb je zelf de vrije keuze in de accessoires en speelelementen die je toevoegt. Zo kun je jouw speelhuis hout bijvoorbeeld uitbouwen met Douglas elementen, of mooi aankleden met een van onze kleurrijke accessoires. Wij bieden een ruim assortiment, waardoor jij makkelijk jouw unieke speelhuis van hout kan samenstellen. 

Speelelementen

Met onze Douglashout speelelementen kun je jouw speelhuis van hout uitbreiden met bijvoorbeeld een rekstok of evenwichtsbalken.

Accessoires

Met de speelse accessoires uit ons aanbod kun je het speelhuis helemaal afmaken! Denk aan leuke details als verrekijkers of een stuurwiel.

Schommels

Indien er een of meerdere schommels aan het speelhuis hout zijn bevestigd, heb je ook de keuze tussen een ruim aanbod kleurrijke schommels.

Ondergronden

Je wil jouw kind natuurlijk in een zo veilig mogelijke omgeving laten spelen. Een valdempende ondergrond zorgt voor minder verwondingen bij vallen.

Het speelhuis hout

Het hout dat wordt gebruikt voor het speelhuis is Douglashout. Kenmerkend aan Douglas is dat het kwalitatief erg goed hout is, dat jarenlang mee kan gaanOnze speeltoestellen worden ambachtelijk en op maat gemaakt, waardoor alles volledig naar jouw wens kan.  

Voordelen Douglas 

Douglashout staat bekend om een van de hardste houtsoorten van Europa. Het hout is uit zichzelf weerbestendig en rot-resistent. Douglashout is een erg milieuvriendelijke en duurzame optie.  

In onze eigen zagerij worden de speeltoestellen met de hand gemaakt. Alles is aan te passen aan jouw wensen en eisen. Het hout is al gedroogd en geschaafd, zodat er geen scherpe kanten of splinters aan kunnen zitten. Ook wordt er gebruik gemaakt van afdekdoppen om de kans op ongelukken te minimaliseren. Daarnaast nemen wij nog meer verschillende voorzorgsmaatregelen, zodat jouw kind een veilige speelomgeving heeft.  

Deze voorzorgsmaatregelen hebben alles te maken met de CE-keuring. Deze certificering wil zeggen dat het speeltoestel aan alle wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu voldoet. Al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd en hebben dus een CE-markering.  

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Service & montage 

Na het maken van het speeltoestel kan het als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn, of bij jou thuis worden afgeleverd. Bij de levering komen standaard alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf aan de slag kunt! 

Wil je het liever jouw speelhuis hout door ons laten plaatsen? Dat kan! Onze monteurs bezorgen tot in de achtertuin, om vervolgens alles in elkaar te zetten. Alles precies naar jouw wens! 

Je winkelwagentje