Speelhuis hout

Kwalitatieve speelhuizen van douglas hout

Speelhuis hout

Altijd al een speelhuis van hout in je tuin willen hebben? Wij bieden een ruim aanbod verschillende, exclusieve speelhuizen van hout aan. En het leukste van alles: jij en je kind(eren) mogen er helemaal jullie eigen draai aan geven! Er zijn verschillende elementen die je aan elkaar kan koppelen, om zo tot een leuke combinatie te komen. Neem een kijkje in ons assortiment van speelhuis hout!

Speeltoestel buiten

Douglas speeltoestellen

Exclusieve en veilige speeltoestellen voor jarenlang speelplezier!

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Exclusieve speeltoestellen

Ga voor een exclusief Boomhut speeltoestel van Outdoor Island.

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Douglas speelelementen

Kies uit diverse duikelrekken, evenwichtsbalken en meer

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Aanbouwelementen

Kies uit diverse glijbanen, ladders, trappen en meer

Exclusieve douglas speelhuizen

Ons exclusieve speelhuizen zijn kenmerkend aan de robuuste uitstraling van het douglas hout. Door de boomhut-uitstraling is het een echte eyecatcher in jouw tuin! Met onze douglas speeltoestellen kun je alle kanten opgaan. Deze hebben de uitstraling van een speeltoestel en zijn goed te combineren met ons ruime assortiment accessoires.

Speelhuis hout, Speelhuis hout
Speelhuis hout, Speelhuis hout
Speelhuis hout, Speelhuis hout

Wil je de speeltoestellen van Outdoor Island bezichtigen?

Speelhuis hout

Speelhuis hout

Het hout dat wordt gebruikt voor het speelhuis is douglas hout. Kenmerkend aan douglas hout is dat het kwalitatief erg goed hout is, dat jarenlang mee kan gaan. Onze speeltoestellen worden ambachtelijk op maat gemaakt, waardoor alles volledig naar jouw wens kan.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Voordelen douglas hout

Douglas hout staat bekend om een van de hardste houtsoorten van Europa. Het hout is uit zichzelf weerbestendig en rot-resistent. Douglas hout is een erg milieuvriendelijke en duurzame optie. In onze eigen zagerij worden de speeltoestellen met de hand gemaakt. Alles is aan te passen aan jouw wensen en eisen.

Het hout is al gedroogd en geschaafd, zodat er geen scherpe kanten of splinters aan kunnen zitten. Ook wordt er gebruik gemaakt van afdekdoppen om de kans op ongelukken te minimaliseren. Daarnaast nemen wij nog meer verschillende voorzorgsmaatregelen, zodat jouw kind een veilige speelomgeving heeft.

Deze voorzorgsmaatregelen hebben alles te maken met de CE-keuring. Deze certificering wil zeggen dat het speeltoestel aan alle wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu voldoet. Al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd en hebben dus een CE-markering.

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Duikelrek tuin

Speelelementen

Met onze douglas hout speelelementen kun je jouw speelhuis van hout uitbreiden met bijvoorbeeld een rekstok of evenwichtsbalken.

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Accessoires

Met de speelse accessoires uit ons aanbod kun je het speelhuis helemaal afmaken! Denk aan leuke details als verrekijkers of een stuurwiel.

Speelhuis hout, Speelhuis hout

Schommels

Indien er een of meerdere schommels aan het speelhuis hout zijn bevestigd, heb je ook de keuze tussen een ruim aanbod kleurrijke schommels.

Valdempende ondergrond - kunstgras

Ondergronden

Je wil jouw kind natuurlijk in een zo veilig mogelijke omgeving laten spelen. Een valdempende ondergrond zorgt voor minder verwondingen bij vallen.

Service & montage

Na het maken van het speeltoestel kan het als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn, of bij jou thuis worden afgeleverd. Bij de levering komen standaard alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf aan de slag kunt! Wil je het liever jouw speelhuis hout door ons laten plaatsen? Dat kan! Onze monteurs bezorgen tot in de achtertuin, om vervolgens alles in elkaar te zetten. Alles precies naar jouw wens!

Inspiratie opdoen?

Het leukste van het gehele proces is natuurlijk het inspiratie opdoen met jouw kind(eren). Met het kijken naar ons accessoireassortiment kom je al een heel eind, maar het is misschien veel leuker om naar onze eindproducten te kijken. Je kunt ons werk vinden op onze verschillende social mediapagina’s. Bekijk ze hieronder!

Je winkelwagentje