Klimtoestellen

Klimtoestellen

Heerlijk klimmen en klauteren in de mooiste klimtoestellen. Wie heeft hier vroeger (of misschien nu nog wel) niet van gedroomd? Met de speeltoestellen van Outdoor Island ben je jarenlang verzekerd van nieuwe klimavonturen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het klimmen veilig gebeurd. Zo zijn al onze klimtoestellen CE-gekeurd.

Onze dealers

Wil jij een van onze klimtoestellen liever even in het echt aanschouwen? Dan kan je altijd langskomen bij één van onze dealers. Zoek de dichtstbijzijnde dealer in de buurt en maak een afspraak om de speeltoestellen te testen.

Exclusieve klimtoestellen

Een gevarieerd assortiment boordevol klimtoestellen

Ons assortiment van klimtoestellen

Bekijk ons ruime assortiment van verschillende soorten speeltoestellen

Een stevig klimtoestel van hoge kwaliteit begint met het gebruik van een sterke houtsoort. Douglas hout behoort tot één de sterkste houtsoorten van Europa. Ongeacht de weersomstandigheden is je klimtoestel dus uitermate goed beschermt om rotting te voorkomen. Als klap op de vuurpijl is douglas hout ook nog eens verantwoord doordat het duurzaam én goed voor het milieu is. Vanuit onze eigen zagerij kunnen wij een klimtoestel op maat maken. Hierdoor bepaal jij je eigen klimavonturen van de toekomst!

Het samenstellen van onze klimtoestellen begint bij de productie in onze eigen werkplaats. De juiste materialen, processen én kennis van onze vakmensen vormen de juiste ingrediënten voor een speeltoestel van hoge kwaliteit. Een CE-certificering voor een klimtoestel vanzelfsprekend? Wij vinden van wel! Onze speeltoestellen zijn uniek omdat ze allen voldoen aan de wettelijke richtlijnen.

Ambacht

Al onze klimtoestellen worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve speeltoestellen hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Maak je klimtoestel compleet

Maak je klimpaleis helemaal uniek met een klimtouw- en ladder naar keuze!

Hebben we te maken met een échte klimkampioen? Dan zijn onze klimaccessoires uitermate geschikt om je klimpaleis te upgraden. Kies een klimtouw of klimladder om je klimtoestel aan te vullen. Op deze manier raak je nooit uitgekeken op onze klimtoestellen.

Aanbouw elementen speeltoestellen

Maak nieuwe klimavonturen met onze aanbouw elementen voor je speeltoestel

Uitgekeken op je huidige speeltoestel? Bekijk dan onze aanbouwelementen voor verschillende speeltoestellen! Een klimnet, challenger of bridge kan ervoor zorgen dat je er een totaal nieuwe speelbeleving ontstaat op je klimtoestel.

Heb je nog vragen voor ons?

Als je nog vragen hebt over onze klimtoestellen horen wij dat graag! Klim snel naar ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.