Klimtoestellen buiten

Klimtoestellen buiten

Nieuwe klimtoestellen buiten in je tuin? Bij Outdoor Island helpen we je graag een handje! De zoektocht naar een geschikt klimtoestel is namelijk lastiger dan gedacht. Bij ons ben je in ieder geval verzekerd van een design dat past in een buitenomgeving!

Vanuit ons ambacht zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit klimtoestellen voor buiten te leveren. In onze zagerij wordt uiterste precisie gevraagd tijdens het zagen van het douglas hout. Dit is één van de beste houtsoorten van heel Europa! Uit onze ervaringen blijkt dat veiligheid enorm belangrijk is tijdens het beleven van klimavonturen. Hierdoor zijn al onze klimtoestellen voor buiten voorzien van een CE-certificering. Dit bewijst dat onze speeltoestellen voldoen aan de richtlijnen op het gebied van veiligheid.

Onze dealers

In samenwerking met ons dealernetwerk verzorgen wij het plaatsen van klimtoestellen buiten in zowel Nederland als België. Wil jij één van onze klimtoestellen liever in het echt bekijken? Zoek dan naar een dealer in je buurt en beoordeel de klimtoestellen met je eigen ogen.

Onze klimtoestellen voor buiten

Een gevarieerd aanbod van klimtoestellen voor buiten

Ons assortiment speeltoestellen

Ontdek ons ruime aanbod van klimtoestellen voor buiten

Vanuit onze jarenlange ervaring mogen wij met trots zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van klimtoestellen voor buiten. Wat hierbij van belang is? De basis van een sterk klimtoestel voor buiten is de keuze van een goede houtsoort. Bij Outdoor Island zijn alle klimtoestellen gemaakt van écht douglas hout. Dit is van AA-kwaliteit waardoor je jarenlang ongestoord klimavonturen kan beleven. Bij de keuze voor een klimtoestel voor buiten bij ons draag je meteen je steentje bij aan het milieu. Zo is douglas hout enorm duurzaam en dus goed voor het milieu.

Onze ingrediënten voor een ambachtelijk klimtoestel voor buiten? Dit is een mengsel van de juiste materialen, kennis en processen. Door de jaren heen hebben wij dit samen met de juiste ambachtslieden ontwikkeld. Natuurlijk kan een CE-certificering niet ontbreken. Hiermee bewijzen wij dat onze klimtoestellen voor buiten voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Ambacht

Al onze klimtoestellen worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve speeltoestellen hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Onze accessoires voor buiten

Combineer onze klimtoestellen voor buiten met een klimtouw- en ladder

Raak jij nooit uitgeklommen? Dan sluiten de accessoires voor onze klimtoestellen wellicht aan op je wensen! Met onze klimtouwen en klimladders voeg je nieuwe elementen toe aan je klimtoestel. Hier kan je vervolgens nieuwe avonturen mee beleven!

Aanbouw elementen voor je klimpaleis

Creëer nieuwe avonturen met onze aanbouw elementen

Raak nooit uitgespeeld! Met de passende aanbouw elementen breng je genoeg variatie aan in je klimtoestel voor buiten. Zo kan een klimnet of klimbrug zorgen voor nieuwe speelervaringen.

Kom in contact

Bij vragen over onze klimtoestellen voor buiten horen wij het graag! Hiervoor kan je eenvoudig via onze website contact met ons opnemen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.