Houten speeltoren

Robuuste douglas speeltoren

Kwaliteit & Veiligheid

Op zoek naar een robuuste houten speeltoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze douglas speeltorens zijn perfect om heerlijk buiten te spelen, te glijden of te klimmen. Deze stevige speeltoestellen zijn gemaakt van extra dik blank douglas hout, wat zorgt voor nog meer kwaliteit en extra lang speelplezier!

Daarnaast worden deze klimtorens gemaakt in onze eigen zagerij. Hierdoor leveren wij op maat gemaakte, exclusieve, veilige (CE-gekeurd) en unieke exemplaren! Zo bieden we verschillende douglas speeltoestellen of exclusieve speeltoestellen aan wanneer je liever iets speciaals wilt voor je kinderen. Wil je je houten speelhut helemaal afmaken? Neem dan gerust eens een kijkje bij onze douglas speelelementen of accessoires.

SERVICE & MONTAGE

Al onze speeltorens worden geleverd in bouwpakketten met een duidelijke handleiding om deze zelf in elkaar te kunnen zetten. Daarnaast is er ook de optie om dit uit handen te geven en de monteurs van Outdoor Island het toestel te laten plaatsen.

Heb je nog twijfels over wat voor klimtoren je in je tuin wilt hebben? Bezoek eens onze showroom om ze in het echt te komen bekijken. Laat je adviseren door de experts van Outdoor Island en vindt het perfecte speeltoestel voor in jouw tuin!

Exclusieve houten speeltoren

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

Onze houten speeltorens

ROBUUSTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Speelelementen

Bij Outdoor Island bieden we speelelementen aan om je houten speeltoren helemaal af te maken! Deze speelelementen zijn gemaakt van hetzelfde douglas hout en zijn daardoor net zo kwalitatief, stevig en veilig als de speeltorens. Bij ons vind je verschillende duikelrekken, glijbanen, schommels en evenwichtsbalken in een design dat past bij je speeltoestel.

Accessoires

Op zoek naar een accessoire om je speeltoren compleet te maken? Wij bieden een ruim assortiment aan met periscopen, telescopen, verrekijkers en stuurwielen in verschillende kleuren. Deze onderdelen kun je monteren aan je houten speeltoren of los bij het toestel plaatsen. Ook kun je bij Outdoor Island verschillende aanbouw elementen vinden, zoals een trap, schommel of een klimelement om je speeltoestel nog verder uit te breiden.

Waarom zijn houten speeltorens een goede keuze?

Al onze houten speeltorens zijn gemaakt van douglas hout. Dit hout staat bekend als één van de hardste houtsoorten in Europa. Van nature is douglas hout dan ook rot-resistent, duurzaam én milieuvriendelijk. Door het hoge percentage aan kernhout wordt het als een duurzame houtsoort gezien. Kernhout bevat namelijk veel hars wat na verloop van tijd verhardt waardoor het langer meegaat. Hierdoor heeft onbehandeld douglas hout al een levensduur van 10 tot 15 jaar. Wanneer je het hout regelmatig behandelt kan je nog tientallen jaren langer genieten van je klimtoren.

Door het gebruik van douglas hout, zijn al onze speeltoestellen ook zeer veilig. Om ongelukken te voorkomen en om een veilige speelomgeving te creëren zijn alle speeltorens van Outdoor Island voorzien van een CE-keurmerk en afgewerkt met afdekdoppen. Bovendien worden ze in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd. Hierdoor zorgen wij dat de speeltorens splintervrij zijn en dat alle scherpe hoeken zijn verwijderd. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat het douglas hout zijn karakteristieke kleur behoudt.

Meer info over houten speeltoren?

Wil je je laten adviseren door de experts van Outdoor Island? Wij helpen je om de perfecte houten speeltoren samen te stellen. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle speeltoestellen te bewonderen. Ook kun je de speeltorens bekijken bij één van onze dealers in de buurt. Wij werken namelijk al jaren samen met verschillende dealers door heel Nederland en België. Wil je direct meer informatie over onze speeltoestellen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje