Houten speeltoestellen

Robuuste houten speeltoestellen

Houten speeltoestellen

Unieke houten speeltoestellen kopen? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Want wij maken exclusieve houten speeltoestellen van robuust douglashout. Speeltoestellen van Outdoor Island worden ambachtelijk en op maat gemaakt in onze eigen zagerij. Het hout is geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij. Daardoor koop je bij ons altijd een toestel van hoogstaande kwaliteit.

Speeltoestel naar wens

Wil je liever iets speciaals voor je kinderen? Dan hebben we ook verschillende exclusieve speeltoestellen beschikbaar. Al onze speeltoestellen worden geleverd in bouwpakketten met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om de monteurs van Outdoor Island in te schakelen die het speeltoestel in elkaar zetten. Maak jouw douglas speeltoestel compleet met een van de accessoires of speelelementen.

Houten speeltoestellen

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Waarom zijn houten speeltoestellen een goede keus?

Bij Outdoor Island maken we al onze speeltoestellen met douglashout. Dit hout staat bekend als één van de hardste houtsoorten in Europa. Van nature is douglashout rot-resistent en zeer duurzaam waardoor het een milieuvriendelijk houtsoort is. Douglashout is duurzaam door het hoge percentage aan kernhout. Het kernhout bevat zeer veel hars en hars heeft als eigenschap dat het na verloop van tijd verhardt waardoor het langer meegaat. Dit is de reden dat douglashout onbehandeld al een levensduur heeft van 10 tot 15 jaar, maar als je het hout regelmatig behandeld kan de levensduur met tientallen jaren worden verlengd.

Naast het feit dat onze speeltoestellen heel stevig zijn door het sterke douglashout, zijn de speeltoestellen ook veilig. Om ongelukken te voorkomen en om een veilige speelomgeving te creëren zijn alle speeltoestellen van Outdoor Island voorzien van een CE-keurmerk en zijn de speeltoestellen afgewerkt met afdekdoppen. Doordat de speeltoestellen in onze eigen zagerij worden geproduceerd zorgen wij ervoor dat alle scherpe hoeken van het douglashout worden verwijderd. Daarnaast maken wij het hout splintervrij en zorgen we er ook voor dat het hout zijn karakteristieke kleur behoudt.

Wat zeggen onze klanten

Speelelementen

Bij Outdoor Island bieden we kwalitatieve handgemaakte speelelementen aan in een design dat past bij het speeltoestel. Deze speelelementen zijn gemaakt van hetzelfde douglashout als de speeltoestellen en zijn daarom zeer stevig. Bij ons vind je verschillende duikelrekken, glijbanen en evenwichtsbalken om toe te voegen aan je speeltoestel.

Accessoires

Maak het speeltoestel compleet met verschillende accessoires. Deze onderdelen kun je monteren aan het speeltoestel of los bij het speeltoestel plaatsen. Daarom maken we onderscheid tussen accessoires en aanbouwdelen. In ons ruime assortiment accessoires bieden wij periscopen, telescopen, verrekijkers, stuurwielen van een auto en stuurwielen van een boot aan. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we bij Outdoor Island verschillende aanbouwdelen om je speeltoestel helemaal af te maken, zoals een trap, een schommel of een van de verschillende klimelementen.

Meer info over houten speeltoestellen?

Wil je je laten adviseren door de experts van Outdoor Island? Wij helpen je om het perfecte speeltoestel samen te stellen. Bezoek hiervoor onze showroom, hier kun je alle speeltoestellen bewonderen. Je kunt de speeltoestellen ook bekijken bij één van onze dealers in de buurt. Wij werken namelijk al jaren met verschillende dealers door heel Nederland en België. Wil je direct meer informatie over onze speeltoestellen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje