Houten speelhuisje

Robuuste douglas speelhuisjes

Kwaliteit & veiligheid

Bij Outdoor Island kun je terecht voor een robuuste houten speelhuisje. Onze speeltoestellen zijn erg stevig en van goede kwaliteit om zo heerlijk te kunnen buitenspelen, te klimmen en te glijden. Doordat we gebruik maken van extra dik douglas hout zijn ze erg stevig en veilig (CE-gekeurd). Ook zijn alle onze houten klimtorens handgemaakt én op maat gemaakt om zo een unieke uitstraling te geven.

Wanneer je op zoek bent naar een specialer speeltoestel bieden wij ook nog verschillende exclusieve houten speelhuisjes aan. Je speelplek helemaal compleet maken? Kijk eens bij onze accessoires of speelelementen om je speelhut uit te breiden.

SERVICE & MONTAGE

Heb je een grote tuin, een kleine tuin of op zoek naar een specifiek speeltoestel? Bij Outdoor Island zijn we altijd bereid om je advies te geven. Nog twijfels of de perfecte klimtoren er wel tussen zit? Wij zijn altijd in voor een gesprek om een exemplaar op maat te leveren. Of bezoek eens onze showroom om ons assortiment in het echt te komen bekijken en vind hét perfecte speeltoestel voor in jouw tuin!

Al onze houten speelhuisjes worden geleverd in bouwpakketten met een duidelijke handleiding om het zelf te plaatsen. Wanneer je dit liever uit handen geeft, kunnen er altijd monteurs van Outdoor Island langskomen om het speeltoestel in elkaar te zetten.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Douglas speelhuisje

GEMAAKT MET UITERSTE PRECISIE

Waarom is een houten speelhuisje een goede keuze?

Bij Outdoor Island maken we al onze houten speelhuisjes van douglas hout. Van nature is douglas hout rot-resistent, waardoor het ook wel bekend staat als een van de hardste houtsoorten in Europa. Verder is het ook nog eens milieuvriendelijk en zeer duurzaam. Door het hoge percentage aan kernhout wordt het hars na verloop van tijd verhard, waardoor het hout nóg langer meegaat. Hierdoor gaat onbehandeld douglas hout 10 tot 15 jaar mee, maar wanneer je het behandelt kun je er tientallen jaren langer van genieten!

Naast het feit dat onze douglas speeltoestellen van hoogstaande kwaliteit zijn en extra stevig door het sterke douglas hout, zijn ze allemaal ook erg veilig. Om iedereen veilig te laten spelen en ongelukken te voorkomen zijn alle klimtorens van Outdoor Island voorzien van een CE-keurmerk en afgewerkt met afdekdoppen. Om een nóg veiligere speelomgeving te creëren zijn alle houten speelhuisjes in onze eigen zagerij geproduceerd en zorgen wij dat deze splintervrij en zonder scherpe hoeken worden geleverd.

Aanbouwelementen

MAAK JE SPEELHUIS COMPLEET

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Speelelementen

Wanneer je op zoek bent naar verschillende speelelementen om je speelhuisje helemaal af te maken, ben je bij ons aan het juiste adres! Outdoor Island biedt verschillende duikelrekken, glijbanen, schommels en evenwichtsbalken aan. Deze speelelementen zijn gemaakt van hetzelfde douglas hout als de houten speelhuisjes en zijn daarom net zo veilig en stevig.

Accessoires

Breid je speelhuisje nog meer uit met verschillende accessoires. Maak hem bijvoorbeeld compleet met een periscoop, telescoop, verrekijker of een stuurwiel van een auto of boot. Deze accessoires worden aangeboden in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we ook een aantal aanbouwdelen om je speelhuisje nog leuker te maken, zoals een bruggetje, klimnet, ramp of schommel.

Meer info over een houten speelhuisje?

Advies nodig van de experts van Outdoor Island? Wij helpen je graag om het perfecte houten speelhuisje samen te stellen. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle speeltoestellen te bewonderen. Ook kun je de houten speelhuisjes bekijken bij één van onze dealers in de buurt. Wij werken namelijk al jaren samen met verschillende dealers door heel Nederland en België. Heb je een dringende vraag of wil je meer informatie over onze speeltoestellen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje