Houten speelhuisje met glijbaan

Douglas houten speelhuisje met glijbaan

Houten speelhuisje met glijbaan

Altijd al een houten speelhuisje met glijbaan gewild voor in de tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan in robuuste houten speeltoestellen die perfect zijn om in te klimmen, glijden en spelen. Deze speeltorens zijn van hoogstaande kwaliteit en extra stevig door het gebruik van douglas hout. Bovendien zijn allemaal CE-gekeurd en daardoor zeer veilig om op buiten te spelen.

Doordat onze speelhuisjes in onze eigen zagerij zijn gezaagd, kunnen we ze helemaal naar wens maken. Verder is er ook de mogelijkheid om deze hand- en op maat gemaakte houten speeltorens af te laten leveren bij je thuis. Je kunt ervoor kiezen om hem zelf in elkaar te zetten of om onze monteurs dit te laten doen.

Speelelementen en accessoires

Wil je je speelhuisje nog verder uitbreiden? Kijk dan eens naar ons assortiment in speelelementen of aanbouwelement. Zo kun je naast een glijbaan, ook een duikelrek, klimnet of evenwichtsbalk aan je speeltoren monteren. Deze zijn ook gemaakt van douglas hout en met een design dat past in iedere tuin!

Om je speelhuisje met glijbaan helemaal compleet te maken kun je een speelaccessoire toevoegen. Deze verrekijkers, stuurwielen en telescopen kun je monteren op het speelhuisje zelf of los van het speeltoestel plaatsen.

Houten speelhuisje met glijbaan

MET PRECISIE GEMAAKT IN ONZE ZAGERIJ

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Aanbouw elementen

Veilige speelhuisjes

Bij Outdoor Island is veiligheid erg belangrijk. Om je kinderen veilig te laten spelen op een van onze houten speelhuisjes, is ieder speeltoestel voorzien van een CE-keurmerk. Bovendien zijn al onze klimtorens handgemaakt en daardoor splintervrij, zonder scherpe hoeken en voorzien van afdekdoppen. Zo bieden wij een uniek, maar vooral ook veilig speeltoestel aan.

Speelhuisje van douglas hout met glijbaan

De houten speelhuisjes van Outdoor Island zijn super stevig en hebben een zeer luxe uitstraling. Dit komt doordat deze hoogstaande kwaliteit speeltoestellen gemaakt zijn van extra dik blank douglas hout. Dit hout is van nature rot-resistent, duurzaam én milieuvriendelijk! Het wordt daarom ook gezien als een van de hardste houtsoorten van Europa. Bovendien gaat het jarenlang mee! Onbehandeld douglas hout gaat 10 tot 15 jaar mee en wanneer je het behandelt kun je er nog tientallen jaren meer van genieten.

Wat zeggen onze klanten

SERVICE & MONTAGE

Al onze speeltorens worden geleverd in bouwpakketten met een duidelijke handleiding om deze zelf in elkaar te kunnen zetten. Liever dit uit handen geven? Er is ook de optie om de monteurs van Outdoor Island het toestel te laten plaatsen.

Heb je nog twijfels over wat voor speeltoestel je in je tuin wilt hebben? Bezoek eens onze showroom om ze in het echt te komen bekijken. Laat je adviseren door de experts van Outdoor Island en vindt de perfecte klimtoren voor in jouw tuin!

Je winkelwagentje