Houten speelhuis buiten

Douglas houten speelhuis buiten

Houten speelhuis buiten

Droom jij al tijden van een houten speelhuis voor buiten? Wij laten die droom graag uitkomen! Ons ruime assortiment van robuuste houten speelhuizen zijn ideaal om uren in de klauteren, klimmen en glijden. Door het douglas hout is het houten speelhuis van uitstekende kwaliteit. Hierdoor is het bij uitstek geschikt tegen alle weersomstandigheden buiten.

Veiligheid vinden wij enorm belangrijk voor buitenspeelplezier. Daarom zijn al onze houten speelhuizen voor buiten voorzien van een CE-certificaat. Hierdoor kan je met een gerust hart urenlang avonturen beleven op ons houten speelhuis voor buiten.

Volledig naar eigen wens

De fantasie bij kinderen kent vaak geen einde. Dit geldt ook voor onze houten speelhuizen voor buiten! Zo is er bij ons de mogelijkheid om een houten speelhuis voor buiten helemaal naar eigen wens te maken. Hoe we dit doen? Vanuit onze zagerij gaan onze vakmensen aan de slag met je houten speelhuis. Vervolgens wordt het hout op maat gezaagd en leveren wij je houten speelhuis voor buiten af in je tuin!

Ook als je een houten speelhuis voor buiten wilt uitbreiden ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Bekijk onze speel– en aanbouwelementen om de finishing touch voor je eigen speelhuis te verzorgen. Zelfs onze duikelrekken, klimnetten en evenwichtsbalken zijn gemaakt van douglas hout. Hierdoor ben je altijd verzekerd van kwaliteit!

Onze speelhuisjes voor buiten

Ons assortiment van speelpaleizen

Jaren speelplezier door kwaliteit

In Nederland én België hebben we vaak te maken met wisselende weersomstandigheden. Daarom is het extra van belang dat je houten speelhuis voor buiten tegen een (wind)stootje kan. Omdat onze speelhuizen gemaakt zijn van extra dik douglas hout is je speelhuis verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoe lang je speelhuis meegaat? Ons douglas hout gaat onbehandeld 10 tot 15 jaar mee. Als je het hout ook nog eens laat behandelen ben je dus tientallen jaren voorzien van een prachtig speeltoestel in je tuin. Naast de kwaliteit geeft het AA-kwaliteit hout je speelhuis buiten ook nog eens een luxueuze uitstraling. Win-win!

Veiligheid voorop

Naast de kwaliteit én het design van je speelhuis voor buiten vinden wij de veiligheid minstens net zo belangrijk. Daarom leven wij alle veiligheidsrichtlijnen strikt na. Daarom beschikken al onze speelhuizen met trots van een CE-certificering. Hier zij wij uniek mee op het gebied van houten speelhuizen voor buiten!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Maak je houten speelhuis voor buiten compleet

Naast ons aanbod van houten speelhuizen voor buiten bieden wij ook douglas speeltoestellen, exclusieve speeltoestellen én accessoires voor je houten speelhuis aan. Hiermee hebben wij altijd iets volledig naar eigen wens.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.