Exclusieve speeltoestellen

Exclusieve “Boomhut” speeltoestellen

Een speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief Boomhut speeltoestel van Outdoor Island.

Onze speeltorens worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd.
Door het gebruiken van gedroogd en geschaafd AA-kwaliteit Douglas hout heeft u een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig speeltoestel (CE-gekeurd) voor jarenlang speelplezier!

Onze Boomhut speeltoestellen worden compleet aangeboden inclusief montage! Hiermee verzekeren wij dat de kwaliteit en garantie 100% zal voldoen aan uw wensen!

Onze dealers

Wil je de speeltoestellen van Outdoor Island bezichtigen of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de  boomhut speeltoestellen met eigen ogen.

Wij leveren onze boomhut speeltorens compleet inclusief montage!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Douglas speeltoestellen

Heerlijk buiten spelen, glijden of schommelen. Dit kan allemaal met onze Douglas speeltorens van Blue Rabbit. Met keuze uit verschillende modellen en aanbouw elementen kunnen wij u van een passende speeltoren voorzien.

Unieke speeltorens van blank douglas hout gaan jarenlang mee. Wij bieden de speeltorens aan in extra dik douglas hout, voor nog meer stevigheid en kwaliteit. Dit zorgt voor extra lang speelplezier en een unieke uitstraling.

Veilig en gekeurde speeltoestellen

Ook op het gebied van speeltoestellen zorgen wij ervoor dat de speeltoestellen veilig zijn en aan de juiste kwaliteit voldoen. Door geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij hout te kiezen heeft u een uniek maar vooral een veilig speeltoestel voor uw kinderen!

Wat zeggen onze klanten