Exclusieve speeltoestellen

Exclusieve speeltoestellen

Een speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor de exclusieve speeltoestellen van Outdoor Island.

Onze speeltorens worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd.
Door het gebruiken van gedroogd en geschaafd AA-kwaliteit douglas hout heeft u een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig speeltoestel (CE-gekeurd) voor jarenlang speelplezier!

Onze dealers

Onze exclusieve speeltoestellen worden compleet aangeboden inclusief montage! Hiermee verzekeren wij dat de kwaliteit en garantie 100% zal voldoen aan uw wensen!

Wil je de exclusieve speeltoestellen van Outdoor Island bezichtigen of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de boomhut speeltoestellen met eigen ogen. Wij leveren onze boomhut speeltorens compleet inclusief montage!

Eigen lijn exclusieve speeltoestellen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Douglas speeltoestellen

ONS ASSORTIMENT VAN HOGE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Douglas “Treehouse” speeltoestellen

Heerlijk buiten spelen, glijden, klimmen of op de uitkijk staan? Dit kan allemaal met onze douglas “boomhut” speeltorens van Outdoor Island. Met keuze uit verschillende modellen en een verbindingsbrug kunnen wij een boomhut realiseren naar eigen wens.

De exclusieve speeltoestellen van blank douglas hout gaan jarenlang mee. Wij bieden de speeltorens aan in extra dik douglas hout, voor nog meer stevigheid en kwaliteit. Dit zorgt voor extra lang speelplezier en een unieke uitstraling.

CE-markering

Het CE-certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE-markeringsplaatje. Onze speeltoestellen worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Verdubbel het levensduur van het hout

Al onze exclusieve speeltoestellen die de grond in gaan worden geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.