Exclusieve speeltoestellen

Exclusieve “Boomhut” speeltoestellen

Een speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief Boomhut speeltoestel van Outdoor Island.

Onze speeltorens worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd.
Door het gebruiken van gedroogd en geschaafd AA-kwaliteit Douglas hout heeft u een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig speeltoestel (CE-gekeurd) voor jarenlang speelplezier!

Onze Boomhut speeltoestellen worden compleet aangeboden inclusief montage! Hiermee verzekeren wij dat de kwaliteit en garantie 100% zal voldoen aan uw wensen!

Onze dealers

Wil je de speeltoestellen van Outdoor Island bezichtigen of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de  boomhut speeltoestellen met eigen ogen.

Wij leveren onze boomhut speeltorens compleet inclusief montage!

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Douglas “Treehouse” speeltoestellen

Heerlijk buiten spelen, glijden, klimmen of op de uitkijk staan?. Dit kan allemaal met onze Douglas “boomhut” speeltorens van Outdoor Island.
Met keuze uit verschillende modellen en een verbindingsbrug kunnen wij een Boomhut realiseren naar eigen wens.

Unieke speeltorens van blank douglas hout gaan jarenlang mee. Wij bieden de speeltorens aan in extra dik douglas hout, voor nog meer stevigheid en kwaliteit. Dit zorgt voor extra lang speelplezier en een unieke uitstraling.

CE-markering
Het CE-certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE-markeringsplaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Onze speeltoestellen worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje