Duikelrek tuin

Duikelrek tuin

Met een duikelrek in je tuin beleef je de wereld op z’n kop! Bij Outdoor Island hebben wij een ruim assortiment van hoogwaardige speelelementen. Kenmerkend hierbij is het gebruik van douglas hout. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en een passend design voor elke tuin.

Een duikelrek in je tuin gevaarlijk? Dat proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Zo ligt de nadruk bij ons op een veilige speelomgeving voor kinderen. Daarom zijn al onze douglas speelelementen voorzien van een CE-certificering met bewerkt en splintervrij douglas hout. Daarmee ben je gegarandeerd van jarenlang duikelplezier!

Onze dealers

Wil jij een duikelrek voor in je tuin liever eerst in het echt aanschouwen? Dan staan de deuren van onze dealers altijd voor je open. Zo worden onze duikelrekken voor in je tuin ook via hen verkocht én gemonteerd op aanvraag.

Misschien krijg je onze dealers ook nog zo ver dat zij het duikelrek als eerste testen in je tuin…

Ons assortiment

Een duikelrek in je tuin van handgemaakte kwaliteit

Een duikelrek voor in je tuin

Bij Outdoor Island snappen we dat speelelementen het speelplezier maximaal verhoogd. Daarom zijn onze duikelrekken ook gemaakt van douglas hout, net zoals onze speeltoestellen. Hiermee vormt een duikelrek de finishing touch voor je tuin!

Wij maken onderscheid tussen twee verschillende soorten duikelrekken voor in je tuin. Allereerst bieden wij vrijstaande duikelrekken aan. Doordat het ook gemaakt is van AA-kwaliteit douglas hout is het duikelrek stevig én kunnen kinderen hier zorgeloos ‘koppeltje duikelen’ in je tuin. De stang en houten balk van het duikelrek zijn aanpasbaar in kleur. Hiermee laat je de stijl van je tuin makkelijk overvloeien in je duikelrek.

Verder bieden wij ook aanbouw duikelrekken aan. Het voordeel hiervan is met name de efficiëntie doordat enorm ruimtebesparend kan zijn. Verder zijn de aanbouw duikelrekken voor in je tuin gemakkelijk op de juiste hoogte in te stellen en te monteren aan je douglas speeltoestel.

Ambacht

Al onze duikelrekken worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De duikelrekken hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Onze aanbouwelementen

Naast een duikelrek in je tuin bieden wij ook andere aanbouwelementen aan

Douglas aanbouwelementen

Naast een duikelrek in je tuin bieden wij meer aanbouw elementen aan! Onze douglas speelelementen zijn van hoge kwaliteit én voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid. Het douglas hout in splintervrij, maar het behoudt hierbij het robuuste karakter. Daardoor past ook een douglas aanbouwelement perfect in je tuin!

Neem contact op

Heb je nog niet gevonden waar je naar zocht? Geen probleem! Wij helpen je graag. Zo kan je hieronder onze speeltoestellen, schommels én speeltoestellen met glijbaan bekijken.

Bij verdere vragen kan je vrijblijvend contact opnemen met Outdoor Island. Onze vakmensen staan je graag te woord met een advies op maat.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.