Schommel voor kinderen

Schommel kinderen

De speurtocht naar een schommel voor kinderen gestart? Outdoor Island heeft een uitgebreid assortiment van houten schommels die allemaal gemaakt zijn van douglas hout. Deze houten schommels zorgen ervoor dat je een exclusief speeltoestel in je tuin krijgt. Wij helpen je graag verder speuren naar dé ideale schommel voor in je tuin.

Onze dealers

Om iedereen van een unieke schommel voor kinderen te voorzien werken wij samen met dealers. Via onze dealers maken wij de speurtocht naar een schommel voor in je tuin nét even iets eenvoudiger. Benieuwd of er zich ook een dealer bij jou in de buurt bevindt?

Unieke schommels voor kinderen

Bij Outdoor Island ben je niet alleen verzekerd van een schommel voor kinderen van uitstekende kwaliteit. Zo zijn de designs van onze kinderschommels uniek waardoor deze perfect aansluiten op je tuin! Ben je op zoek naar iets extra’s om de schommel voor in je tuin op te pimpen? Bekijk dan onze accessoires voor kinderschommels.

Waarom ben je bij ons verzekerd van een unieke schommel voor kinderen? Van begin tot eind realiseren wij een exclusief speeltoestel voor in je tuin vanuit ons vakmanschap. Met een eigen ontwerp wordt de kinderschommel in onze zagerij tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Kwaliteit én veiligheid staan tijdens het hele proces centraal. Dit kunnen wij garanderen doordat wij gebruik maken van hoogwaardig douglas hout. Ook zijn al onze schommels voor kinderen voorzien van een CE-certificering. Jarenlang veilig speelplezier is hierdoor gegarandeerd!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Ons assortiment

Neem een kijkje tussen onze verschillende soorten schommels voor kinderen

Kinderschommel accessoires

Uniek speeltoestel in je tuin

Met de accessoires van Outdoor Island maak je de schommel voor kinderen binnen een handomdraai éxtra uniek! Zo verzeker je het unieke design van wat extra’s met bijvoorbeeld een schommelzitje.

Op zoek naar extra informatie?

Vanuit onze ervaringen begrijpen wij als geen ander dat het kiezen van een schommel voor kinderen lastig kan zijn. Wij helpen je graag in de keuze voor de juiste schommel voor in je tuin. Daarom nodigen we je bij ons uit om advies op maat te geven. Interesse? Leuk! Als je een contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.