Schommel met glijbaan

Een schommel met glijbaan vind je bij Outdoor Island

Kwalitatief en veilig

Op zoek naar een handgemaakte schommel met glijbaan van hoge kwaliteit voor in de tuin? Bij Outdoor Island vind je een robuuste schommel in verschillende designs perfect voor buitenshuis. Deze unieke schommels van douglas hout zijn zeer kindvriendelijk en leuk voor jong en oud! Ook voor schommel accessoires zoals een babyzitje, nestschommel of turn atribuut zit je bij ons aan het juiste adres. Alle schommels met glijbaan zijn CE-gekeurd en staan garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

Zelf je schommel ontwerpen?

Alle producten die wij aanbieden worden ambachtelijk geproduceerd en kunnen op maat gemaakt worden. Zit jouw perfecte schommel er niet tussen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook zelf jouw schommel samenstellen. Creëer zo de perfecte schommel met glijbaan voor bij jou in de tuin! Wij leveren deze thuis bij je af. Je kunt ervoor kiezen hem zelf in elkaar te zetten of dit uit handen te geven aan onze monteurs.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Assortiment schommels

Met een grote diversiteit aan schommels zorgen wij ervoor dat jij de juiste schommel vindt die aan jouw wensen voldoet. De schommels die wij aanbieden zijn handgemaakt en voorzien van het beste douglas hout. Hierdoor zijn ze extra stevig en veilig! Daarnaast gaan de schommels jarenlang mee en hebben ze een luxe uitstraling. Een perfecte toevoeging aan je speelhuis!

Onze accessoires

Naast een robuuste schommel met glijbaan kun je jouw schommel ook uitbreiden met allerlei accessoires. Zo kun jij jouw schommel voorzien van een babyzitje, schommelzitje, nest schommel of turnattribuut! Zo maak je jouw douglas schommel nog net wat unieker.

Accessoires

ASSORTIMENT SCHOMMEL ACCESSOIRES

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Kwaliteit en veiligheid

De schommels met glijbaan van Outdoor Island voldoen aan verschillende eisen en kwaliteitsnormen die wij voor ieder product hanteren.

CE-gekeurd

Alle schommels van Outdoor Island zijn CE-gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de wettelijke eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet daarmee aan de geldende regels binnen de EU. Elke schommel wordt voorzien van een CE-markeringsplaatje. Bovendien bieden onze schommels met glijbaan volledige veiligheid door de afdekdoppen waarmee de schommels zijn afgewerkt. Hierdoor heb je niet alleen een unieke schommel met glijbaan, maar ook een zeer veilige!

Hout behandeling

Je hebt de mogelijkheid om jouw Douglas schommel op 3 verschillende manieren te laten behandelen aan de oppervlakte. Je hebt de keuze uit onbehandeld, groen geïmpregneerd of 2x zwart gespoten.

Verdubbel het levensduur van het hout

Outdoor Island levert iedere douglas schommel wat de grond in gaat met een Postsaver. 5 cm van de Postsaver blijft boven de grond en ongeveer 65 cm wordt onder de grond geplaatst. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert, zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven. Hierdoor blijft de paal in optimale staat en gaat de schommel jarenlang mee!

Schommelhaak keuze

Daarnaast heb je de keuze om bij de aanschaf van jouw schommel marathonhaken te bestellen in plaats van de traditionele dwarsdoorhaken. Het voordeel van marathonhaken is dat ze geen geluid maken tijdens het schommelen doordat de haak is voorzien van kogellagers.

Wat zeggen onze klanten

Meer info over onze schommels met glijbaan?

Met de diversiteit aan keuzes kunnen wij begrijpen dat je enkele vragen hebt voor ons. Kom gerust eens een keer keertje bij onze showroom en bekijk op je gemak ons gehele assortiment en wat de mogelijkheden zijn bij Outdoor Island. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Dan zorgen wij ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je winkelwagentje