Schommel in de tuin

Robuuste schommels voor in de tuin

Bespaar ruimte

Wil jij een gecertificeerde schommel in de tuin met een lange levensduur én waarbij montage op locatie mogelijk, dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Bij Outdoor Island bieden wij aan uitgebreid assortiment schommels voor in de tuin aan. Al onze schommels zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van Douglas hout en zeer kindvriendelijk. Daarnaast leveren en produceren wij onze producten met veel plezier en jarenlange ervaring. Bekijk snel het aanbod en vindt jouw schommel voor in de tuin!

Daarnaast kun je bij Outdoor Island ook zelf je schommel in de tuin samenstellen. Vraag een offerte aan, dan gaan we samen met jou kijken naar alle mogelijke opties zodat jij jouw droomschommel kunt realiseren!

Accessoires voor schommel in de tuin

Je hebt bij Outdoor Island de mogelijkheid om jouw schommel in de tuin te voorzien van allerhande accessoires. Door het toevoegen van accessoires kun je jouw schommel in de tuin helemaal naar jouw wens maken. Wil jij graag een schommelzitje bij je schommel? Of houdt jouw kind heel erg van turnen en hangt ze het liefst de hele dag aan een trapeze? Alles wat je nodig hebt vind je bij Outdoor Island!

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar de douglas schommels in real-life?

Goede kwaliteit

De kwaliteit van een product is erg belangrijk en al helemaal als het gaat om een schommel in de tuin. Je wil natuurlijk niet dat de schommel in de tuin uit elkaar valt, net wanneer je kind rustig aan het schommelen is. Gelukkig hoef je je daar bij Outdoor Island absoluut geen zorgen om te maken! Al onze schommels bevatten een CE-certificaat, wat betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen, onder andere op het gebied van: veiligheid, gezondheid en milieu.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf uw schommel samen

Een eigen idee voor uw schommel? Wij denken graag met u mee!

Douglas schommel

Kwaliteit douglas hout

De Douglas balken van de schommels bij Outdoor Island zijn:

  • Geschaafd
  • Gedroogd
  • 95% kernvrij

Dit maakt onze schommels voor in de tuin splintervrij. De balken bevatten géén scherpe hoeken, maar strakke vellingkanten. Dit geeft de schommel in de tuin een exclusieve en esthetische uitstraling.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

e exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Lange levensduur

Outdoor Island zorgt er voor dat het rottingsproces wordt tegengehouden. Dit doen we door de staanders te behandelen met een postsaver. Een postsaver beschermt het Douglas hout tegen vocht, bacteriën, houtrot, schimmels en mineralen. De postsaver wordt bij Outdoor Island al gemonteerd in de werkplaats.

Het plaatsen van de schommel in de tuin gaat als volgt: 5 cm van de postsaver wordt boven de grond gelaten en circa 65 cm onder de grond. Het vochtgehalte wordt door de sleeve ruim onder de 25% gereduceerd. Hierdoor zullen de organismen die de oorzaak zijn van houtrot niet kunnen leven en blijft de paal in optimale staat. De postsaver zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zal hebben met de schommel in de tuin.

Douglas schommel Baloo 2

Je winkelwagentje