Schommel in de tuin

Robuuste schommels voor in de tuin

Hoge kwaliteit in de tuin

Een gecertificeerde schommel in de tuin met een lange levensduur én waarbij montage op locatie mogelijk is. Hiervoor ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment schommels voor in de tuin. Allemaal van hoge kwaliteit. Keuze tussen douglas- en kastanjehout. En natuurlijk kindvriendelijk. Stel een eigen schommel samen en profiteer van ons vakmanschap. Op naar de schommel uit je dromen.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas houten schommel. Robuust én van de hoogste kwaliteit.

schommel in de tuin, Schommel in de tuin

Kastanjehout schommels

Fijnbezaagde kastanjehouten schommels met wankanten. Ga voor een unieke uitstraling.

Douglas schommel Scar 1

Accessoires

Bevestig een schommel óf voeg iets extra’s toe. De spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’.

Douglas schommel Baloo 1

Zelf een schommel samenstellen

Een eigen idee voor de schommel van je dromen? Wij denken graag mee.

Accessoires schommel in de tuin

Je hebt bij Outdoor Island de mogelijkheid om jouw schommel in de tuin te voorzien van tal van accessoires. Door het toevoegen van accessoires kun je jouw schommel in de tuin helemaal naar jouw wens maken. Zie het als de finishing touch van je schommel. Wil jij graag een schommelzitje bij je schommel? Of doet je kind niets liever dan turnen en hangt ze het liefst de hele dag aan een trapeze? Ook dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres.

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Onze schommels met eigen ogen bewonderen?

Kwaliteit & veiligheid

De kwaliteit van een product is erg belangrijk en al helemaal als het gaat om een schommel in de tuin. Je wilt natuurlijk niet dat de schommel in de tuin uit elkaar valt wanneer je kind aan het schommelen is. Gelukkig hoef je jezelf daar bij Outdoor Island absoluut geen zorgen om te maken. Alle schommels zijn voorzien van een CE-certificaat. En dus voldoet het aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid én milieu.

Douglas schommel

Kwaliteit douglas hout

Het douglas hout van onze schommels kennen vele voordelen.

  • Geschaafd
  • Gedroogd
  • 95% kernvrij

Dit maakt onze schommels voor in de tuin splintervrij. De balken bevatten géén scherpe hoeken, maar strakke vellingkanten. Dit geeft de schommel in de tuin een exclusieve en esthetische uitstraling.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

Een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Online of via de dealer snel geleverd aan huis.

Lange levensduur

Outdoor Island zorgt ervoor dat het rottingsproces wordt tegengehouden. Dit doen we door de staanders te behandelen met een postsaver. Een postsaver beschermt het douglas hout tegen vocht, bacteriën, houtrot, schimmels en mineralen. De postsaver wordt bij Outdoor Island al gemonteerd in de werkplaats.

Het plaatsen van de schommel in de tuin gaat als volgt: 5 cm van de postsaver wordt boven de grond gelaten en circa 65 cm onder de grond. Het vochtgehalte wordt door de sleeve ruim onder de 25% gereduceerd. Hierdoor zullen de organismen die de oorzaak zijn van houtrot niet kunnen leven en blijft de paal in optimale staat. De postsaver zorgt ervoor dat je jarenlang plezier zal hebben met de schommel in de tuin.

Douglas schommel Baloo 2

Je winkelwagentje