Ruimtebesparende schommel

Ben je op zoek naar een ruimtebesparende schommel? Dan is Outdoor-Island het goede adres! Wij bieden maatwerk aan, zodat de (beperkte) speelruimte in jouw tuin optimaal kan worden benut! Met onze ruimtebesparende schommel kun je alle kanten uitgaan en alles volledig naar jouw wens opbouwen! 

De schommels die wij maken zijn stuk voor stuk uniek, omdat jij er jouw eigen draai aan kunt geven. Daarnaast zijn ze 100% veilig en van goede kwaliteit. Zo kunnen jouw kind(eren) veel speelplezier aan de schommel beleven.  

Een schommel aangepast op jouw tuin 

Het samenstellen van de ruimtebesparende schommel begint bij jou! Voor het samenstellen is het belangrijk om inspiratie op te doen, Neem vooral een kijkje tussen onze accessoires en standaard schommels.  

Douglas schommels

Accessoires voor schommels

Veiligheid en kwaliteit voorop 

Met onze schommels garanderen wij een veilige speelomgeving voor jouw kind(eren)Wij kiezen met zorg het materiaal uit en bewerken deze op de juiste manier. Zo maken wij voor de ruimtebesparende schommels uitsluitend gebruik van Douglashout, omdat deze houtsoort bekend staat om zijn lange levensduur. Een bijkomend voordeel is dat het een robuuste en exclusieve uitstraling geeft.  

Veiligheid 

De veiligheid kunnen wij vooral waarborgen door certificering. De ruimtebesparende schommels worden opgebouwd vanuit de richtlijnen van de EU. Dit zijn wettelijke eisen die betrekking hebben op veiligheid, milieu en gezondheid. Alle schommels zijn voorzien van een CE-markering 

Veiligheid wordt ook door de bewerking van het Douglashout verzekerd. Het hout wordt geschaafd en is splintervrij. Daarnaast voorkomt strakke velling de scherpe hoeken waardoor jouw kinderen) zich niet kunnen bezeren. Tot slot wordt de ruimtebesparende schommel afgewerkt met afdekdoppen om volledige veiligheid te bieden. 

Nóg veiligere speelomgeving? 

Naast de standaard veilige opbouw is het ook nog mogelijk om de speelomgeving daarin mee te nemen. Dit kan namelijk door het aanleggen van een valdempende ondergrond. Bekijk ons assortiment hieronder! 

De kwaliteit van Douglashout 

De ruimtebesparende schommel bestaat voor een groot deel uit Douglashout. Dit hout staat garant voor jarenlang speelplezier! 

  • De schommels worden standaard geleverd met een Postsaver. Dit is een beschermlaag die het stuk hout onder de grond beschermt. Het zorgt ervoor dat het vochtgehalte laag blijft, waardoor houtrotting wordt voorkomen.  
  • Onbewerkt Douglashout heeft al een levensduur tot wel 15 jaar. Wanneer je het bewerkt kun je deze levensjaren zelfs verdubbelen! Een bijkomend voordeel van het bewerken is dat je met de laklaag zelf het uiterlijk kunt bepalen. Zo kun je het bijvoorbeeld een andere kleur geven, zoals geïmpregneerd groen, of zwart.  

Bezoek onze showtuin! 

Ben je nog niet helemaal uit over het ontwerp? Neem dan een kijkje in onze showtuin! Niet alleen bij Outdoor-Island, maar ook bij onze dealers kun je terecht om de ruimtebesparende schommels te bezichtigen. Extra handig bij het maken van jouw keuze. Bekijk wat wij te bieden hebben en zoek de dichtstbijzijnde dealer! 

Is jouw keuze al gemaakt?  

Heb jij je inspiratie al opgedaan en weet je precies hoe jij jouw ruimtebesparende schommel wil indelen? Maak dan een afspraak met ons! Samen bespreken we de mogelijkheden, daarna kan jouw stukje maatwerk ambachtelijk geproduceerd worden.                                                                         

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.