Ruimtebesparende schommel

Robuuste houten schommels

Bespaar ruimte

Outdoor Island is het juiste adres als je op zoek bent naar een ruimtebesparende schommel. Een knap stukje maatwerk om de ruimte in je tuin optimaal te benutten. Volledig naar wens. En daarom dus stuk voor stuk uniek. Geef er een eigen draai aan. Altijd 100% veilig én van de (aller)hoogste kwaliteit. Op naar urenlang schommelplezier.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke schommel van duurzaam kwaliteitshout. Ga voor douglas hout.

ruimtebesparende schommel, Ruimtebesparende schommel

Kastanjehout schommels

Fijnbezaagde kastanjehouten schommels met wankanten. Een unieke uitstraling.

Douglas schommel Scar 1

Accessoires

Bevestig een schommel en voeg iets extra’s toe. De ‘finishing touch’ van de schommel.

Douglas schommel Baloo 1

Schommel samenstellen

Combineer eigen ingevingen mét het vakmanschap van Outdoor Island. Aan de slag.

Aangepast aan je tuin

Iedere tuin is anders. En iedere tuin verdient volgens ons dus ook een ruimtebesparende schommel om het maximale uit je tuin te halen. Dit begint bij de afmetingen van je tuin. Om vervolgens de juiste uitstraling te bepalen. Laat de schommel aansluiten op alle groenigheid in je (achter)tuin. En kom erachter dat de combinatie van duurzaam kwaliteitshout perfect aansluit op de buitenomgeving. Wij helpen je met een (over)dosis inspiratie.

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar ruimtebesparende schommels in het écht?

Veiligheid en kwaliteit voorop

Met onze schommels garanderen wij een veilige speelomgeving voor jouw kind(eren). Wij kiezen met zorg het materiaal uit en bewerken deze op de juiste manier. Zo maken wij voor de ruimtebesparende schommels uitsluitend gebruik van douglas – en kastanjehout. Beiden staan bekend om een lange levensduur. En beiden hebben een robuuste én exclusieve uitstraling.

Douglas schommel

Veiligheid

De ruimtebesparende schommels worden opgebouwd vanuit de richtlijnen van de EU. Dit zijn wettelijke eisen die betrekking hebben op veiligheid, milieu en gezondheid. Alle schommels zijn voorzien van een CE-markering.

Veiligheid wordt ook door de bewerking van het douglas hout verzekerd. Het hout wordt geschaafd en is splintervrij. Daarnaast voorkomt strakke velling de scherpe hoeken waardoor kinderen zich niet kunnen bezeren. Tot slot wordt de ruimtebesparende schommel afgewerkt met afdekdoppen om volledige veiligheid te bieden.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

Exclusieve buitenproducten met een robuust karakter.

Goede service

Goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Via de dealer of online snel geleverd aan huis.

Kwaliteit douglas hout

Ons aanbod bestaat voor een groot deel uit douglas hout. En dat is niet voor niets. Dit hout staat namelijk garant voor jarenlang speelplezier. Wij leveren douglas hout standaard met Postsaver. Dit is een beschermlaag die het stuk hout onder de grond beschermt. Het zorgt ervoor dat het vochtgehalte laag blijft, waardoor houtrotting wordt voorkomen.

Onbewerkt heeft douglas hout al een levensduur tot 15 jaar. Wanneer je het bewerkt kun je deze levensjaren verdubbelen. Een bijkomend voordeel van het bewerken is dat je met de laklaag zelf het uiterlijk kan bepalen. Geef het dus een andere kleur zoals geïmpregneerd groen of zwart.

Douglas schommel Baloo 2

Bezoek onze showtuin

Ben je nog niet helemaal uit over het ontwerp? Kom langs in de showtuin. En niet alleen bij Outdoor Island zijn de ruimtebesparende schommel te aanschouwen. Ook bij onze dealers kan je een blik werpen op een schommel. Extra handig bij het maken van de keuze. Ontdek wat wij te bieden hebben en zoek de dichtstbijzijnde dealer.

Keuze gemaakt?

Inspiratie opgedaan? En weet je precies hoe de ruimtebesparende schommel eruit moet komen te zien? Dan is het tijd om een afspraak in te plannen. Bespreek de mogelijkheden. En wij gaan direct in eigen zagerij aan de slag. Op naar een ambachtelijke schommel op maat.

Je winkelwagentje