Ruimtebesparende schommel

Robuuste houten schommels

Bespaar ruimte

Ben je op zoek naar een ruimtebesparende schommel? Dan is Outdoor Island het goede adres! Wij bieden maatwerk aan, zodat de (beperkte) speelruimte in jouw tuin optimaal kan worden benut! Met onze ruimtebesparende schommel kun je alle kanten uitgaan en alles volledig naar jouw wens opbouwen!

De schommels die wij maken zijn stuk voor stuk uniek, omdat jij er jouw eigen draai aan kunt geven. Daarnaast zijn ze 100% veilig en van goede kwaliteit. Zo kunnen jouw kind(eren) veel speelplezier aan de schommel beleven.

Aangepast aan je tuin

Het samenstellen van de ruimtebesparende schommel begint bij jou! Voor het samenstellen is het belangrijk om inspiratie op te doen, Neem vooral een kijkje tussen onze accessoires en standaard schommels.

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar de douglas schommels in real-life?

Veiligheid en kwaliteit voorop

Met onze schommels garanderen wij een veilige speelomgeving voor jouw kind(eren). Wij kiezen met zorg het materiaal uit en bewerken deze op de juiste manier. Zo maken wij voor de ruimtebesparende schommels uitsluitend gebruik van douglas hout, omdat deze houtsoort bekend staat om zijn lange levensduur. Een bijkomend voordeel is dat het een robuuste en exclusieve uitstraling geeft.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf uw schommel samen

Een eigen idee voor uw schommel? Wij denken graag met u mee!

Douglas schommel

Veiligheid

De veiligheid kunnen wij vooral waarborgen door certificering. De ruimtebesparende schommels worden opgebouwd vanuit de richtlijnen van de EU. Dit zijn wettelijke eisen die betrekking hebben op veiligheid, milieu en gezondheid. Alle schommels zijn voorzien van een CE-markering.

Veiligheid wordt ook door de bewerking van het douglas hout verzekerd. Het hout wordt geschaafd en is splintervrij. Daarnaast voorkomt strakke velling de scherpe hoeken waardoor jouw kinderen) zich niet kunnen bezeren. Tot slot wordt de ruimtebesparende schommel afgewerkt met afdekdoppen om volledige veiligheid te bieden.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

e exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Kwaliteit douglas hout

De ruimtebesparende schommel bestaat voor een groot deel uit douglas hout. Dit hout staat garant voor jarenlang speelplezier!

  • De schommels worden standaard geleverd met een Postsaver. Dit is een beschermlaag die het stuk hout onder de grond beschermt. Het zorgt ervoor dat het vochtgehalte laag blijft, waardoor houtrotting wordt voorkomen.
  • Onbewerkt douglas hout heeft al een levensduur tot wel 15 jaar. Wanneer je het bewerkt kun je deze levensjaren zelfs verdubbelen! Een bijkomend voordeel van het bewerken is dat je met de laklaag zelf het uiterlijk kunt bepalen. Zo kun je het bijvoorbeeld een andere kleur geven, zoals geïmpregneerd groen, of zwart.
Douglas schommel Baloo 2

Bezoek onze showtuin

Ben je nog niet helemaal uit over het ontwerp? Neem dan een kijkje in onze showtuin! Niet alleen bij Outdoor Island, maar ook bij onze dealers kun je terecht om de ruimtebesparende schommels te bezichtigen. Extra handig bij het maken van jouw keuze. Bekijk wat wij te bieden hebben en zoek de dichtstbijzijnde dealer!

Is jouw keuze al gemaakt?

Heb jij je inspiratie al opgedaan en weet je precies hoe jij jouw ruimtebesparende schommel wil indelen? Maak dan een afspraak met ons! Samen bespreken we de mogelijkheden, daarna kan jouw stukje maatwerk ambachtelijk geproduceerd worden.

Je winkelwagentje