Kinderschommel in tuin

Op zoek naar een kinderschommel voor in je tuin? Bij Outdoor Island ben je aan het juiste adres! Bij een mooie schommel hoort natuurlijk een perfect schommelzitje. Wij van Outdoor Island weten hier alles van. Bij ons vind je het beste schommelzitje voor het meeste speelplezier! Outdoor Island biedt een diverse assortiment van verschillende schommelzitjes aan. Bekijk ons gehele assortiment en kijk welke het best bij je past!

Outdoor Island biedt schommelzitjes aan die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo heb je zitjes die gemaakt zijn van hout, rubberen kunststof. Daarnaast beschikken wij ook over schommelzitjes van opgeblazen kunststof of juist van soepel kunststof. Voor ieder wat wils dus! Om alle zitjes nog wat leuker te maken, zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga je voor groen, rood of blauw? Of hou je toch meer van paars, roze of limoen? Het kan allemaal! Bestel nu snel je favoriete schommelzitje op onze site.

Ook voor de allerkleinste avonturiers bieden wij speciale kinderschommels aan. Al onze zitjes zijn CE-gecertificeerd en in overeenstemming met de veiligheid van de speelgoed norm EN-71. Door de stevige T-vorm kan je kind nooit uit het zitje glijden. Tevens is dit zitje ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Neem snel een kijkje op onze site om te kijken welke kleuren dit zijn!

Assortiment schommels voor in de tuin

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Toch liever een specialer zitje?

Wil je liever een specialer zitje voor de kinderschommel in je tuin? Ook dat is mogelijk bij Outdoor Island. Misschien is de nest-schommel wel precies wat je zoekt. Nest-schommel Sampa is een comfortabele schommel met een extra groot zitoppervlakte. Door dit extragrote zitoppervlakte krijgen jouw kinderen de indruk dat zij zich bevinden in een schommelende boot. Extra gaaf dus! De schommel is 100%veilig en rondom het stalen frame bevinden zich zachte impactzones. Veilig speelplezier gegarandeerd dus! Voor ons gehele assortiment van de speciale zitjes voor de kinderschommel in je tuin kan je onze site bekijken.

Op zoek naar een nieuwe schommel?

Natuurlijk bieden we niet alleen verschillende accessoires aan, maar ook kinderschommels voor in je tuin zelf! Al onze schommels worden gemaakt van Douglas hout. Al het douglas hout wordt geschaafd en geschuurd en is daardoor dus splintervrij. Ook zijn al onze balken CE-gekeurd en voldoen ze uiteraard aan de wettelijke eisen. Meer weten over de kwaliteiten waar douglas hout over beschikt? Neem dan contact met ons op of bekijk onze site.

Op onze site bevinden zich verschillende standaard varianten van schommels. Naast deze standaardvarianten kunt u ook je eigen schommel laten ontwerpen! Door zelf jouw schommel samen te stellen, kan je hem precies afstellen op je tuin. Ideaal dus! Onze medewerkers helpen je graag met het uitwerken van je idee om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Neem contact met ons op

Wij snappen dat een beetje hulp soms erg fijn kan zijn. Daarom zullen onze medewerkers altijd voor je klaar staan met het beste advies over een kinderschommel in tuin. Je kan ons bereiken via ons telefoonnummer of e-mailadres. Natuurlijk bent je altijd van harte welkom om onze items in het écht te komen bekijken in de showroom.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.