Schommel kastanjehout

Fijnbezaagd en bijzonder

Bijzonder. Zo kunnen we de kastanjehouten schommels van Outdoor Island wel noemen. Onbehandelde en fijnbezaagde schommels waar de (klein)kinderen zich prima op kunnen vermaken buiten in de tuin. Stevig en veilig afgewerkte houten staanders van kastanjehout wat past binnen jouw wensen. Wil je alles netjes geplaatst hebben? Onze monteurs stropen de mouwen alvast op en leveren het precies naar wens op!

Alles kastanjehouten schommels kun je eenvoudig bestellen via onze webshop. Liever onze producten real-life zien? Kom een bezoekje brengen aan onze showtuin in Boekel of bezoek een van onze dealers door heel Nederland en België.

Accessoires voor schommels

Alle schommels van kastanjehout zijn voorzien van standaard accessoires. Bekijk goed wat je per model ontvangt. Wil je het speelplezier voor de kinderen vergroten? Ga gerust even onze accessoires bekijken en zie de mogelijkheden.

schommel kastanjehout, Kastanjehout schommel

Eigenschappen

CE-markering
Alle schommels van Outdoor Island bevatten een CE-markering. Hiermee voldoen we aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Iedere schommel bevat een CE-markeringsplaatje.

Verdubbel de levensduur van het hout
Iedere kastanjehouten schommel wordt voorzien van een Postsaver. Deze gaat voor 65 cm onder de grond en 5 cm boven de grond. De sleeve reduceert het vochtgehalte ruim onder de 25%. Hiermee wordt houtrot tegen gegaan en blijft de staander in optimale staat.

schommel kastanjehout, Kastanjehout schommel schommel kastanjehout, Kastanjehout schommel

Veilige afwerking
Door middel van de afdekdoppen wordt de schommel van kastanjehout veilig afgewerkt.

Houtbehandeling
Onze kastanje schommel worden enkel onbehandeld geleverd.

Uitlogen
Kastanjehout heeft van nature de eigenschap dat het kan gaan uitlogen. Dit betekent dat er kans is op zwarte en bronzen vlekken in en rondom het hout. Een natuurlijke eigenschap wat wij zeker niet erg vinden en juist vinden passen bij een kastanjehouten schommel! Tevens is dit niet te voorkomen en hebben wij hier geen invloeden op.

Fijnbezaagd, wankanten
Het woord fijnbezaagd en wankanten zegt eigenlijk al hoe onze kastanje schommels eruit zien. Door deze eigenschappen krijg je een natuurlijke schommel die een robuuste en een unieke uitstraling geeft. Wel moet je rekening houden dat kastanjehout grof en splintergevoelig is door de natuurlijke eigenschappen.

Je winkelwagentje