Houten schommel

Robuuste houten schommels

Outdoor Island is de maker van exclusieve buitenproducten zoals onze houten schommel. Deze houten schommels worden gemaakt van douglashout en hebben een hoogstaande kwaliteit. Want een schommel koop je niet zomaar, die koop je om jaren speelplezier mee te hebben! Door ons ruime assortiment schommels en accessoires kunnen we je altijd voorzien van de perfecte schommel voor je kinderen. Bovendien is het mogelijk om je eigen schommel samen te stellen.

Onze dealers

De houten schommels van Outdoor Island worden met grote zorg geproduceerd en geleverd. Dit doen we in onze eigen showroom, maar ook via onze dealers. Wij werken al jaren met dealers verspreid in Nederland en België. Wil je weten bij welke dealer in de buurt je de schommels van Outdoor Island kan bekijken?

Voordelen douglashout

Alle schommels van Outdoor Island worden gemaakt van douglasbalken. Deze balken zijn geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij. Het douglashout heeft geen scherpe hoeken, is splintervrij en heeft een karakteristieke uitstraling. Het douglashout heeft namelijk een warme en luxe uitstraling. Het is van nature door-en-door rot-resistent en weersbestendig. En doordat de staanders van de schommels worden behandeld met Postsaver wordt het rottingsproces nog beter beschermd. Hierdoor heb je vele jaren buitenspeelplezier.

Bij Outdoor Island heeft veiligheid prioriteit. Daarom zijn al onze schommels gemaakt van douglashout. Dit hout staat namelijk bekend als één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Al ons hout wordt gehaald uit duurzaam beheerd bosgebied dat PEFC-gecertificeerd is. Het douglashout is daarom heel betrouwbaar en heeft onbehandeld al een levensduur van 10 tot 15 jaar. Door onze speciale behandelingen kan het hout nog tientallen jaren langer meegaan. Daarnaast zijn al onze schommels CE-gekeurd en worden alle schommels afgewerkt met afdekdoppen om de veiligheid compleet te maken.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Stel je eigen schommel samen

Naast het assortiment robuuste douglas schommels kun je ook je eigen schommel samenstellen en voorzien van allerlei accessoires. Door het toevoegen van accessoires vergroot je het speelplezier van je kind. Je kunt kiezen uit verschillende accessoires zoals zitjes, schommelvarianten, klimtouwen, klimladders en turn attributen.

Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende schommelhaken te kiezen. Alle schommels zijn standaard voorzien van een dwarsdoorhaak, maar je kunt ook kiezen voor de marathonhaak. Deze haak is voorzien van kogellagers. Deze kogellagers zorgen ervoor dat er geen wrijving ontstaat op het staal. Het gevolg is dat schommelen geluidloos is en dat de levensduur van het staal drastisch wordt verlengd ten opzichte van de traditionele schommelhaak. Wij bieden je verschillende marathonhaken aan die worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Wat zeggen onze klanten

Meer informatie over onze houten schommel

De schommels van Outdoor Island worden geleverd als bouwpakket met een duidelijk handleiding om zelf te kunnen plaatsen. De schommel kan ook geplaatst worden door de monteurs van Outdoor Island. Wil je meer weten over de houten schommels van Outdoor Island? Of wil je je laten adviseren door onze experts? Bezoek dan onze showroom. Hier kunnen we je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een goede keus te maken. Om direct meer informatie te krijgen kan je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje