Houten kinderschommel

Robuuste houten schommels

Houten kinderschommel

Wij helpen jou met het realiseren van een houten kinderschommel in jouw tuin. Wij kunnen jou helpen bij zowel de constructie als alle accessoires. Alles naar jouw wens. Wij bieden uniek maatwerk waar jouw kinderen jarenlang speelplezier aan kunnen beleven. Door gebruik van robuust, stevig douglas hout blijft jouw schommel minimaal 15 jaar goed. Met de ruime opties aan materialen en kleuren die wij bieden kun jij iets maken wat echt bij jou en jouw tuin past.

Onze service

Ben je nog niet zeker over jouw houten kinderschommel? Neem dan een bezoekje aan een van onze dealers, of bezoek onze showtuin! Onze mensen helpen jou graag bij het maken van een beslissing. Na een keuze gemaakt te hebben zorgen wij voor de rest. De producten worden met zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Alle splinters en ruwe oppervlakken worden verwijderd, zodat jouw kind een veilige speelomgeving heeft. Weten of er een dealer in jouw buurt zit?

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Hoge kwaliteit houten kinderschommels

Bij Outdoor Island hebben wij een hoog kwaliteitsniveau. Wij willen natuurlijk net als jij dat jouw kind in een veilige speelomgeving kan opgroeien. De kwaliteit van onze houten kinderschommels kunnen wij door veel verschillende onderdelen waarborgen. Enerzijds door het goede materiaal dat wij gebruiken, anderzijds door onze werkwijze én CE-certificering.

Het beste materiaal

Alle producten maken wij met douglas hout. Dit is één van de hardste Europese houtsoorten waardoor het een stevige basisconstructie voor de houten kinderschommel kan vormen. Daarnaast gebruiken wij bij het maken van de houten kinderschommels alleen het beste materiaal. Bij ons heb je bij aankoop de keuze tussen verschillende schommelhaken. De standaard schommels zijn voorzien van een dwarshaak, maar je kunt er ook voor kiezen om een marathonhaak eraan te hangen. De marathonhaken zorgen ervoor dat er geen wrijving is op het staal, wat zorgt voor een geluidloze schommel. De levensduur van deze haken zijn aanzienlijk langer.

Echt vakwerk

Al onze constructies worden ambachtelijk geproduceerd. Dat wil zeggen dat alles met de hand wordt gedaan en door mensen wordt nagekeken. Alle splinters en ruwe plekken op de houten kinderschommel worden aangepakt zodat jouw kind zich niet kan verwonden. Daarnaast kan alles naar jouw wens worden gemaakt. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een meer ruimtebesparende houten kinderschommel? Geef dan de maten door, dan zorgen wij ervoor dat alles passend wordt. Vraag een offerte aan!

Een houten kinderschommel van douglas hout

In onze producten maken we uitsluitend gebruik van douglas hout. Douglas hout brengt veel voordelen met zich mee, zeker bij een houten kinderschommel.

  • Douglas hout gaat onbewerkt tot wel 15 jaar mee
  • Douglas hout is van nature rot-resistent en weerbestendig
  • Douglas hout is milieuvriendelijk en erg duurzaam
  • Douglas hout heeft een robuuste, exclusieve uitstraling
  • Douglas hout is gedroogd en geschaafd, glad oppervlak dus
  • Douglas hout is makkelijk in uiterlijk aan te passen.

Erg mooie voordelen dus! De levensduur is al lang, maar deze is door regelmatig onderhoud makkelijk uit te stellen. Als je een keer per jaar jouw houten kinderschommel in-oliet of een keer in de twee jaar beitst, kun je de levensduur minimaal verdubbelen! Door het oliën of beitsen kun je ook makkelijk het uiterlijk van de schommel veranderen, waardoor het perfect aansluit op jouw tuin!

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.