Aanbouwschommel

Robuuste houten aanbouwschommel

Aanbouwschommel

Outdoor Island is de maker van exclusieve buitenproducten zoals onze aanbouwschommels. Een aanbouwschommel kan bevestigd worden aan een bestaand speeltoestel of aan de muur. Zo past deze schommel in een grote en kleine tuin.

Bovendien worden al onze schommels worden gemaakt van douglas hout. Douglas hout is van zeer hoge kwaliteit, waardoor je jarenlang kunt genieten van je aankoop. Door ons ruime assortiment schommels en accessoires kunnen we je altijd voorzien van de perfecte schommel voor je kinderen. Bovendien is het mogelijk om je eigen houten schommel samen te stellen.

Onze dealers

Alle schommels en speeltoestellen van Outdoor Island worden met grote zorg geproduceerd en geleverd. Dit doen we in onze eigen showtuin, maar ook via onze dealers. Wij werken al jaren met dealers verspreid in Nederland en België. Wil je weten bij welke dealer in de buurt je de aanbouwschommels van Outdoor Island kan bekijken?

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Stel je eigen schommel samen

Naast het grote assortiment in schommels bij Outdoor Island kun je ook je eigen schommel samenstellen en voorzien van allerlei accessoires. Maak je schommel uniek en voeg verschillende accessoires toe zoals zitjes, schommelvarianten, klimtouwen, klimladders en turn attributen.

Er is ook een keuze uit verschillende schommelhaken. Alle schommels zijn standaard voorzien van een dwarsdoorhaak, maar je kunt ook kiezen voor de marathonhaak. Deze haak is voorzien van kogellagers die ervoor zorgen dat er geen wrijving ontstaat op het staal, waardoor het schommelen geluidloos is. Bovendien wordt de levensduur van het staal drastisch verlengd ten opzichte van de traditionele schommelhaak. Wij bieden je verschillende marathonhaken aan die geleverd kunnen worden inclusief het bevestigingsmateriaal.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Voordelen douglas hout

Al onze aanbouwschommels worden gemaakt van balken van douglas hout. Dit hout staat bekend als één van de hardste houtsoorten uit Europa doordat het van nature rot-resistent, milieuvriendelijk, zeer duurzaam én weerbestendig is! Bovendien zorgt het douglas hout voor een warme, karakteristieke en luxe uitstraling. Bovendien kun je tientallen jaren langer genieten van je schommel, wanneer je het behandeld met Postsaver.

Daarnaast zijn aanbouwschommels gemaakt van douglas hout ook zeer veilig. Alle balken zijn geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij. Bovendien worden al onze speeltoestellen zonder scherpe hoeken en splintervrij afgeleverd.  Daarnaast zijn al onze schommels CE-gekeurd en worden ze afgewerkt met afdekdoppen om zo een veilige speelomgeving te creëren.

Duurzaamheid en Veiligheid

De aanbouwschommels van Outdoor Island voldoen aan verschillende eisen en kwaliteitsnormen die wij voor ieder product hanteren.

CE-certificering

Alle schommels van Outdoor Island hebben een CE-keurmerk. Dit betekent dat ze voldoen aan de wettelijke eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien bieden onze houten schommels volledige veiligheid doordat wij deze altijd afwerken met afdekdoppen. Hierdoor heb je niet alleen een unieke exemplaar, maar ook een zeer veilige!

Houtbehandeling

Je hebt de mogelijkheid om jouw aanbouwschommel op 3 verschillende manieren te laten behandelen aan de oppervlakte. Je hebt de keuze uit onbehandeld, groen geïmpregneerd of 2x zwart gespoten.

Verdubbel de levensduur

Outdoor Island levert iedere houten schommel wat de grond in gaat met een Postsaver. 5 cm van de Postsaver blijft boven de grond en ongeveer 65 cm wordt onder de grond geplaatst. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert, zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven. Hierdoor blijft de paal in optimale staat en gaat de schommel jarenlang mee!

Schommelhaak keuze

Daarnaast heb je de keuze om bij de aanschaf van jouw schommel marathonhaken te bestellen in plaats van de traditionele dwarsdoorhaken. Het voordeel van marathonhaken is dat ze geen geluid maken tijdens het schommelen doordat de haak is voorzien van kogellagers.

Wat zeggen onze klanten

Meer informatie over onze aanbouwschommels

Alle speeltoestellen en schommels van Outdoor Island worden geleverd als bouwpakket met een duidelijk handleiding om zelf te kunnen plaatsen. De aanbouwschommel kan ook geplaatst worden door de monteurs van Outdoor Island. Wil je meer weten over de schommels van Outdoor Island? Of wil je je laten adviseren door onze experts? Bezoek dan onze showroom. Hier kunnen we je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Om direct meer informatie te krijgen kan je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje