Exclusieve schommels

Handgemaakte kwaliteit voor uren speelplezier

Schommels

Een schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet? Exclusief genieten met een douglas schommel in jouw tuin met zjin eigen eigenschappen en uitstraling. Waar gaat jouw keuze naar uit zodat jouw (klein)kinderen jaren speelplezier hebben! Je kunt het al vanaf heel jonge leeftijd gebruiken, en ook volwassenen kunnen een hoop plezier beleven aan een stevige schommel!

Douglas schommel Mustafa 1

Authentieke Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf jouw schommel samen

Een eigen idee voor jouw schommel? Wij denken graag met je me!

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen.

Exclusief genieten, daar houden we van!

Outdoor Island is de producent en leverancier van exclusieve schommels. Dit zijn robuuste schommel gemaakt van douglashout. De schommels worden ambachtelijk en op maat gemaakt. Aan iedere tuin of ieder kind is gedacht. Bekijk snel welke schommel het best in jouw tuin past.

schommels, Schommels
schommels, Schommels
schommels, Schommels

Benieuwd naar de schommels in real-life?

Douglas balken voor schommels

Geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij Douglas hout (splintervrij). Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische uitstraling! De staanders zijn behandeld met Postsaver om het rottingsproces tegen te gaan. De schommel staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier! De schommels worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen. Jouw schommel kan ook geplaatst worden door Outdoor Island.

+ CE gekeurde schommel, wettelijk verplicht!
+ Lange levensduur door Postsaver (tegen rotting in de grond)
+ Montage op locatie mogelijk
+ Diverse houtbehandelingen leverbaar

Douglas schommel

Douglas schommels

CE Markering
Het CE certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE markerings plaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Deze Douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Kies uw hout behandeling
Deze Douglas schommel geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende oppervlakte behandelingen namelijk, onbehandeld, groen geimpregneerd of 2x zwart gespoten.

Schommelhaak keuze
Bij deze Douglas schommel is het mogelijk om in plaats van dwarsdoorhaken, marathon haken te bestellen. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en zal het de levensduur drastisch verlengen ten op zichte van een traditionele schommelhaak. Er is keuze uit verschillende aantallen marathon haken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal

Levertijden 1 tot 3 weken, afhankelijk van de drukte en routeplanning.
Montage wordt met u in overleg ingepland.

Let op: Indien wij de montage uitvoeren zal de vrijkomende aarde eigendom blijven van de opdrachtgever, dit zal in overleg op de gewenste plek achter gelaten worden. Gras zal worden terug geplaatst na montage.
Tegels, rubber tegels, kunstgrassen en of andere ondergronden zullen niet terug gemonteerd worden. Indien gewenst kan dit in overleg.

Onze dealers

Onze douglas schommels zijn zeer kindvriendelijk en worden met grootste zorg geproduceerd en geleverd. Dit doen we onder andere via onze dealers. Wil jij een douglas schommel kopen bij een van onze dealers uit uw regio?

Douglas schommel Baloo 2

Je winkelwagentje