Schommel met glijbaan

Een schommel met glijbaan vind je bij Outdoor Island

Wil je een handgemaakt van hoge kwaliteit schommel met glijbaan kopen voor in de tuin? Outdoor-Island is de producent en leverancier van de perfecte schommel met glijbaan voor buitenshuis. Met een breed assortiment aan schommels ben je bij ons aan het juiste adres!

Met een unieke Douglas schommel van Outdoor Island in de tuin zullen de kinderen een hoop plezier aan de schommel beleven! Een kindvriendelijke schommel die met de grootste zorg geproduceerd en geleverd zal worden. Alle schommels staan garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

Welke schommels bieden wij aan?

Met een groot diversiteit aan schommels zorgen wij ervoor dat jij de juiste schommel vindt die aan jouw wensen voldoen. De schommels die wij aanbieden zijn handgemaakt en voorzien van de beste Douglas hout. Alle producten die wij aanbieden worden ambachtelijk geproduceerd en kunnen op maat gemaakt worden.

Het kiezen van de juiste schommel voor in de tuin kan soms lastig zijn. Gelukkig heb je bij Outdoor Island keuze genoeg. Zo kun je kiezen voor de Douglas schommel Asterix of de Douglas schommel Simba. Bekijk snel het assortiment of stel zelf jouw schommel samen.

Schommel met glijbaan

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Douglas schommel Goofy

Douglas schommel Goofy is een unieke ruimte besparende schommel met een glijbaan in het midden.

Douglas schommel Pluto

Douglas schommel Pluto is een unieke ruimte besparende schommel met een glijbaan.

Douglas schommel Tarzan

Douglas schommel Tarzan is opgebouwd uit geschaafd gedroogd en 95% kernvrij douglashout.

Waar voldoen onze schommels allemaal aan?

Schommels van Outdoor Island voldoen aan verschillende eisen en kwaliteitsnormen die wij voor ieder product hanteren:

  • Alle schommels zijn CE-gekeurd (wettelijk verplicht)
  • De schommels hebben een lange levensduur door Postsaver (tegen rotting in de grond)
  • Montage op locatie is mogelijk
  • Onze Douglas schommels bieden volledige veiligheid door de afdekdoppen die wij direct op de schommels afwerken

Je hebt de mogelijkheid om jouw Douglas schommel op 3 verschillende manieren te laten behandelen aan de oppervlakte. Je hebt de keuze uit onbehandeld, groen geïmpregneerd of 2x zwart gespoten.

Daarnaast heb je de keuze om bij de aanschaf van jouw schommel marathonhaken te bestellen in plaats van de traditionele dwarsdoorhaken. Het voordeel van marathonhaken is dat ze geen geluid maken tijdens het schommelen doordat de haak is voorzien van kogellagers.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Maak jouw schommel af met onze ruime keus aan accessoires!

Naast een robuuste Douglas schommel kun je jouw schommel uitbreiden met allerlei accessoires. Zo kun jij jouw schommel voorzien van een babyzitje, schommelzitje, nest schommel of turnattributen!

Alle schommels van Outdoor Island zijn CE-gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de wettelijke eisen voor onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet daarmee aan de geldende regels binnen de EU. Elke schommel wordt voorzien van een CE-markeringsplaatje.

Wat zeggen onze klanten

Meer info over onze schommels met glijbaan?

Met de diversiteit aan keuzes kunnen wij begrijpen dat je enkele vragen hebt voor ons. Kom gerust eens een keer keertje bij ons langs en bekijk op je gemak ons gehele assortiment en wat de mogelijkheden zijn bij Outdoor Island. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zorgen ervoor dat wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.