Outdoor Fitness basic

Robuust en exclusief

Een uniek fitness toestel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?
Calisthenics is een fysieke sport die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Dit doe je met duw-, trek-, buig-, sprong- en zwaai-oefeningen. Het doel is het vergroten van spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Bekende oefeningen zijn push-ups, pull-ups en burpees. Dit fitness toestel is gemaakt van geschaafd gedroogd douglas hout in de afmeting 11×11 cm. De staanders zijn behandeld met een postsaver om het rotten te voorkomen.

Onze home gym fitness toestellen zijn exclusief en worden met grootste zorg geproduceerd en geleverd. Dit doen we onder andere via onze dealers. Wil jij een outdoor fitness kopen bij een van onze dealers?

douglas schommel, Outdoor fitness basic

Douglas balken voor de fitness toestellen

Geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij douglas hout (splintervrij). Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische uitstraling! De staanders zijn behandeld met Postsaver om het rottingsproces tegen te gaan. De outdoor fitness staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier! De fitness toestellen worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen.

+ Lange levensduur door Postsaver (tegen rotting in de grond)
+ Exclusieve home fitness
+ Robuust door hoekbeugels voorzien van poedercoating

douglas schommel, Outdoor fitness basic

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transportteurs. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

douglas schommel, Outdoor fitness basic

douglas schommel, Outdoor fitness basic

douglas schommel, Outdoor fitness basic

Outdoor fitness basic

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Onze fitness toestellen worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Je winkelwagentje