fbpx

Robuuste picknicktafels

Op maat gemaakt

Robuuste picknicktafels

Mis je nog een robuuste picknicktafel in jouw tuin? Outdoor Island biedt een ruim assortiment robuuste picknicktafels gemaakt van douglas hout! Deze picknicktafels worden helemaal op maat gemaakt, voorzien van een sfeervol kleurtje en indien gewenst een speciale houtbehandeling. Bekijk daarom snel ons aanbod en zie alle mogelijkheden!

Naast robuuste picknicktafels biedt Outdoor Island ook diverse andere exclusieve buitenproducten, zoals: Speelhuis van hout, Schommel met glijbaan, Speeltoestellen voor in de tuin. Neem een kijkje & ontdek ons gehele assortiment!

Bekijk onze dealers

Samen met een tal van dealers, door heel Nederland en België, verzorgen wij de levering en/of plaatsing van onze op maat afgewerkte picknicktafels en andere exclusieve buitenproducten. Klik op de button om te zien welke dealer zich bij jou in de buurt bevindt!

Robuuste picknicktafels, gemaakt van duurzame materialen

Al onze exclusieve buitenproducten worden gemaakt Douglashout, zo ook onze picknicktafels. Het hout komt rechtstreeks van de houthandel, waar de gezaagde bomen worden verwerkt tot bruikbare balken. De taak aan ons is om deze balken om te toveren tot de ideale robuuste picknicktafels en andere meubelen. Douglashout heeft veel goede eigenschappen, waarvan we er een aantal voor jou op een rijtje hebben gezet:

  • Een picknicktafel van Douglashout heeft een warme uitstraling
  • Douglashout heeft een prachtige kleur en structuur
  • Het hout heeft een lange levensduur, die zelfs kan worden verdubbeld, indien je het goed blijft onderhouden
  • Douglashout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa en valt in duurzaamheidsklasse III
  • Het hout wordt steeds harder
picknicktafel

Robuuste picknicktafel, speciaal voor kinderen

Naast onze grote, robuuste picknicktafels, bieden we ook picknicktafels voor kinderen. De balken van Douglashout zijn hierbij extra dik en het meubel heeft een stevig blad en een comfortabele zitting met veilig afgeronde hoeken. Daarnaast bevatten de picknicktafels voor kinderen géén ijzeren frame en bestaan dus enkel uit Douglashout. Desondanks krijgt de picknicktafel, dankzij de robuuste balken, toch een stoere uitstraling!

De afmetingen van de kinderpicknicktafel zijn speciaal op maat gemaakt voor kinderen. Zo is de lengte van deze picknicktafel voor kinderen 99 cm en zijn de balken, het blad en de zitting van de picknicktafel gemaakt van 43 x 93 mm balken.

Diverse modellen picknicktafels

Onze robuuste picknicktafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Allen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzeren frame, maar de vorm hiervan verschilt per model. Zo heb je Model A met een frame in de vorm van de letter A en Model T met een frame in de vorm van de letter T. Alleen bij Model F zit het nét wat anders. Model F heeft namelijk als enige een rugleuning. Het model komt verder volledig overeen met model T.

picknicktafelhout

Robuuste picknicktafel

Wat kun je van ons verwachten?

Wij streven naar een zo snel mogelijke levertijd en nemen daarom ook altijd binnen 2 weken contact met je op om een leverdatum en -tijd af te spreken. Daarom kun je er over het algemeen vanuit gaan dat de levertijd van ieder model één tot drie weken is, nadat je jouw picknicktafel van douglas hout hebt besteld.

Bovendien heeft het leveren van een goede service bij Outdoor Island ook een hoge prioriteit. Je kunt er daarom voor kiezen om de robuuste picknicktafel zelf bij ons op te komen halen of om deze door ons te laten bezorgen op de gewenste locatie.

Als kers op de taart, kun je er ook nog voor kiezen om de tafel niet zelf te installeren, maar dit te laten doen door onze ervaren medewerkers. Heb je vragen en/of opmerkingen? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen door te mailen naar info@outdoor-island.nl of te bellen naar 0492-350729. Voor specifieke vragen kun je ook altijd ons online aanvraagformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Je winkelwagentje