Assortiment

Makers van exclusieve buitenproducten

Ons assortiment buitenproducten

Outdoor Island maakt speeltoestellen, schommels, buitenverblijven en picknicktafels van douglas hout. Op onze website kun je onze producten en accessoires zien, online bestellen en weten bij welke dealers je onze producten kunt vinden. Ook kun je bij ons terecht voor trampolines en valdempende ondergronden. Meer over Outdoor Island weten?

Douglas buitenverblijf

Buitenverblijven

Douglas speeltoestel

Speeltoestellen

Valdempende ondergrond - kunstgras

Valdempende ondergrond

Houten picknicktafel

Picknicktafels

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transporteurs.

Onze dealers

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en/of plaatsen van onze exclusieve producten in heel Nederland en België. Wij werken samen met een tal van dealers door heel het land. Wil je weten waar bij jou in de buurt een dealer van Outdoor Island zich bevindt?

Showtuin

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus willen wij je vragen een afspraak met ons te maken voor een bezoek. Zo kunnen we hier op inspelen en jou altijd op een correcte manier helpen. Wil je onze showtuin komen bezoeken? Klik dan op onderstaande button en plan jouw route.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje