fbpx

0492 35 07 29

info@outdoor-island.nl

Wij zijn tijdens de bouwvak geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Kom gerust langs in onze showtuin.

Instrooi zand
Voor 3m² kunstgras

SKU: Instrooizand

12,95

Het instrooizand helpt om de vezels van het kunstgras rechtop te houden, waardoor het gras er altijd fris en verzorgd uitziet.

Hoeveelheid: 1 zak per 3m²

0492 35 07 29

ma-vr van 09:00-17:00

Al onze producten worden binnen 5 werkdagen geleverd in Nederland. U ontvangt altijd een email of een SMS vanuit onze transporteur voor levering.

Houtpakket en montage doos worden apart van elkaar verzonden, u ontvangt van DHL een track en tracé.

Leveringen België en Duitsland ook mogelijk, dit binnen 7 werkdagen.

Bekijk de beoordelingen van klanten die jou voor waren

 

Wordt nu officiële Outdoor Island dealer. Bezoek onze dealerpagina om jouw bedrijf aan te melden als dealer.

Meer informatie

ALLES OVER

Instrooi zand
Voor 3m² kunstgras

Productbeschrijving

Maak je kunstgras compleet met ons hoogwaardige instrooizand voor kunstgras! Dit fijne, speciaal geselecteerde zand zorgt voor een natuurlijke uitstraling, stabiliteit, en langere levensduur van jouw kunstgras. Het is de ideale afwerking voor tuinen, speelvelden, sportvelden, en balkons.

Het instrooizand helpt om de vezels van het kunstgras rechtop te houden, waardoor het gras er altijd fris en verzorgd uitziet. Daarnaast zorgt het zand voor een betere grip en een veilige, comfortabele ondergrond voor spelen, sporten, of gewoon ontspannen. Het verdeelt de druk gelijkmatig, voorkomt plooien en verzakkingen, en zorgt ervoor dat je kunstgras langer meegaat.

Ons instrooizand voor kunstgras is speciaal gewassen en afgerond om te voorkomen dat het grasvezels beschadigt. Het zand is vrij van stof en vuil, en volledig veilig voor kinderen en huisdieren. Bovendien bevordert het de waterdoorlaatbaarheid van het gras, zodat regenwater snel wordt afgevoerd en plassen worden voorkomen.

Eenvoudig aan te brengen, helpt het instrooizand om je kunstgras stevig te fixeren en zorgt het voor extra demping en comfort. Het is een kleine investering die een groot verschil maakt voor de kwaliteit en duurzaamheid van jouw kunstgras.

Kies voor ons instrooizand voor kunstgras en geniet van een prachtig, natuurlijk ogend gazon dat jarenlang meegaat – elke dag weer perfect!

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Bijpassende producten

Houtsnippers premium – 1m³ (big bag)

Outdoor Speelmix 480 liter

Kunstgras | Excellent 45

valdempingsplaat safepad20

Valdempingsplaat | SafePad 20
Voor 1.5m² kunstgras

Zet je tuin in het zonnetje

Outdoor Island, makers van...

Exclusieve buitenproducten voor jouw tuin. We denken mee met jouw wensen. Bekijk ons assortiment online, check dealers bij jouw in de buurt of bezoek onze showtuin.

Kom je langs?

We zien je graag verschijnen in onze showtuin. Laat je kinderen lekker rondspelen terwijl wij jou verder helpen onder het genot van een kopje koffie.

Hulp nodig?

0492 35 07 29

ma t/m vr van 09:00 - 17:00