Douglas houtsnippers

Exclusief kunstgras

Kunstgras is ideaal voor in de tuin, maar wat dacht u van kunstgras onder uw speeltoestel. Het kunstgras onderhoud is minimaal, het gras is kindvriendelijk en ziet er het hele jaar door prachtig uit. Bovendien is het innovatieve kunstgras van Royal Grass® door de hedendaagse technologie nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Uw gazon is het hele jaar prachtig groen en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over tijdrovende klussen als het geven van water of grasmaaien.

Offerte aanvragen

Wilt u kunstgras kopen voor in uw tuin? Vraag kunstgras stalen op of bezoek onze showtuin. Outdoor Island levert topkwaliteit kunstgras voor particulieren. Het grastapijt is geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Bovendien bestaat de service van Outdoor Island uit veel meer dan uitsluitend het verkopen van het product. Outdoor Island levert totaaloplossingen, van de ontwerpfase tot het installeren van de grasmat.

Ons assortiment Douglas houtsnippers

Momenteel zijn er nog geen producten beschikbaar.

INNOVATIEF

Door spraakmakende innovaties is Royal Grass® nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Het is ongekend sterk en veerkrachtig.

Verleidelijk mooi

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang een natuurlijke uitstraling houdt.

DUURZAAM EN VEILIG

Royal Grass® is sterk en gegarandeerd honderd procent veilig. Hierdoor is het een duurzame oplossing voor uw tuin, balkon of terras.

Service

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Kwaliteit, veiligheid en Exclusiviteit

DOUGLAS BALKEN VOOR SCHOMMELS

Geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij douglas hout (splintervrij).
Geen scherpe hoeken, maar strakke velling kanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische uitstraling!
De staanders zijn behandeld met Postsaver om het rottingsproces tegen te gaan. De schommel staat dus garant voor vele jaren buitenspeelplezier!

De schommels worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleiding om zelf te kunnen plaatsen. Jouw schommel kan ook geplaatst worden door Outdoor Island.

+ CE gekeurde schommel, wettelijk verplicht!
+ Lange levensduur door Postsaver (tegen rotting in de grond)
+ Montage op locatie mogelijk
+ Diverse houtbehandelingen leverbaar

DOUGLAS SCHOMMELS

CE-markering
Het CE-certificaat geeft aan dit dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU. Elke schommel zal voorzien worden van een CE-markeringsplaatje.

Verdubbel het levensduur van het hout
Elke douglas schommel wat de grond in gaat wordt geleverd met een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 65 cm onder de grond. Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

Veilige afwerking
Onze douglas schommels worden veilig afgewerkt met afdekdoppen om zo volledige veiligheid te bieden.

Kies uw hout behandeling
Bij Outdoor Island heb je de mogelijkheid om jouw douglas schommel op 3 verschillende manieren te laten behandelen aan de oppervlakte. Je kunt kiezen uit onbehandeld, groen geïmpregneerd of 2x zwart gespoten.

Schommelhaak keuze
Je hebt bij de douglas schommels de keuze om marathonhaken te bestellen in plaats van dwarsdoorhaken. Een marathonhaak maakt schommelen geluidloos doordat de haak voorzien is van kogellagers. Er ontstaat op deze manier geen wrijving van staal op staal en het zal de levensduur drastisch verlengen ten opzichte van een traditionele schommelhaak. Je hebt de keuze uit verschillende marathonhaken die geleverd worden inclusief bevestigingsmateriaal.

ACCESSOIRES VOOR SCHOMMELS

Naast een robuuste douglas schommel kun je jouw schommel voorzien van allerlei accessoires. Deze accessoires voor schommels vergroten het speelplezier van het kind of vergroten de mogelijkheden van de schommel. Het assortiment bestaat uit zitjes, schommelvarianten, klimtouwen/klimladders en turn attributen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.