Rond FlatLevel trampolines

Ronde FlatLevel trampoline kopen?

De FlatLevel trampolines van Outdoor Island worden nog lager ingegraven dan onze InGround trampolines. Doordat we gebruik maken van een harde PVC beschermingsplaat, zijn deze FlatLevel trampolines totaal vlak met de grond. Ook zijn de springmatten van deze FlatLevel trampolines aangepast. Deze speciale AirStream springmatten zorgen ervoor dat de lucht onder de trampoline via de springmat de trampoline kan verlaten. Zo blijft de springkwaliteit optimaal!

Daarnaast zorgt de constructie van onze FlatLevel trampolines ervoor dat er geen zand instort en zowel het top-frame als het onder-frame 22 cm diep de grond in gaan en gelijk is met de grond.

Kwaliteit en veiligheid staat bij Outdoor Island voorop! Daarom zijn de randen van deze trampolines ook op een speciale, maar simpele manier bevestigd. Hierdoor blijft de rand stevig liggen en hoef je niet bang te zijn dat er tijdens het springen handen of voeten tussen de veren terecht kunnen komen. Bovendien staan wij garant voor kwaliteit en geven wij levenslange garantie op al onze trampoline frames en 10 jaar garantie op onze dubbel gegalvaniseerde veren.

Veiligheid

Trampolines voldoen aan veiligheidsnormen

Garantie

Levenslange garantie op trampoline frames

Goede service

Outdoor Island levert goede service

Snelle levering

Altijd op tijd geleverd

Je winkelwagentje