Ingraaf trampoline

Gecertificeerde trampolines van hoge kwaliteit

Wil jij permanent een trampoline in de tuin? Dan is een ingraaf trampoline de ideale oplossing! De ingraaf trampolines worden stevig in de grond bevestigd, waardoor jij er jaren van kan genieten! Omdat de trampoline er vast in zit, is het belangrijk na te denken over de vorm, het formaat, de ruimte in de tuin die je ervoor opoffert en natuurlijk de kleur.  

Met onze trampolines garanderen we jouw kind(eren) jarenlang speelplezier. Ze zijn opgebouwd uit veilig en erg stevig materiaal. Als er iets kapotgaat, zoeken we samen naar een oplossing! Wij bieden op de frames levenslange garantie.  

Veiligheid

Trampolines voldoen aan veiligheidsnormen

Garantie

Levenslange garantie op trampoline frames

Goede service

Outdoor Island levert goede service

Snelle levering

Altijd op tijd geleverd

Veiligheid op nummer één 

Veiligheid staat vooraan bij onze ingraaf trampolines. Alle trampolines die we maken zijn gecertificeerd volgens de regels voor attractietoestellen. Wij zorgen dat er geen kans is op ongelukken door het materiaal van de trampoline zelf.  

  • De stangen in het frame worden stevig vast gelast, zonder dat er scherpe randjes of hoeken overblijven 
  • DPVC-valmatten aan de zijkanten zijn goed gevoerd met twee centimeter foamOp die manier is het onmogelijk om tussen de zijkant terecht te komen, zelfs als je vanuit twee meter hoogte direct op de mat springt.  
  • De frames krijgen een dikke coating, zodat ze niet zomaar gaan roesten. Hierdoor gaan ze minimaal twintig jaar mee.  
  • De randen van de matten worden omgeslagen en gestikt met weerbestendig draad. Op die manier blijven de randen goed en slaan ze niet zomaar om.  

Ruime keuze 

Wij maken onderscheid tussen twee verschillende ingraaf trampolines, namelijk flatlevel en ingroundZie de afbeeldingen hieronder: 

Ingraaf trampoline 

Deze trampolines worden met stangen in de grond gevestigd. Het oppervlak van de ingraaf trampoline komt boven het gras uit. De trampolines zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. 

Flatlevel trampoline 

Bij een flatlevel trampoline wordt alleen het frame ingegraven. Het oppervlak van de trampoline verdwijnt in de omgeving en ligt op hetzelfde niveau als het gras eromheen. Bij deze trampoline heb je keuze uit verschillende kleuren en formaten. 

Productie

In ons werkplaats begint het allemaal. Hier treffen wij de grootste voorbereidingen, wij maken jouw trampoline op ambachtelijke wijze. Alles is bespreekbaar; de trampoline wordt volledig gemaakt naar jouw wens!

Levering

Je kan de bestelling als bouwpakket ophalen in ons magazijn of wij bezorgen het bij jou tot in de achtertuin. Indien je het bouwpakket zelf in elkaar wil zetten, worden de accessoires, handleiding en montageset bijgeleverd, zodat jij aan de slag kan!

Plaatsing

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trampoline door ons te laten plaatsen. Onze monteurs leveren het bouwpakket en zetten het meteen voor jou in elkaar. Het wordt meteen op de gewenste plek geplaatst.

Plaatsing en ruimte 

Bij plaatsing van een ingraaf trampoline is het belangrijk rekening te houden met de ruimte eromheen, bij opbouwen is het handig om anderhalve meter rondom de trampoline te hebben. Voor de rest zitten er geen richtlijnen aan de ruimte om de trampoline heen. Het is raadzaam om bij weinig ruimte toch een vangnet eromheen te zetten.  

Hoewel er valmatten omheen liggen, moet er wel valdempend materiaal omheen liggen indien er geen vangnet om de ingegraven trampoline heen zit. Wij bieden verschillende soorten val dempende ondergronden aan. Bekijk hieronder het assortiment! 

Kunstgras

Douglas snippers

Rubber tegels

Valdempzand

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.