Buiten speeltoestellen

Onze speeltoestellen bieden eindeloos speelplezier!

Eindeloos speelplezier

Bij Outdoor Island bieden wij uitsluitend buiten speeltoestellen aan. Wij bieden maatwerk voor in jouw tuin. Alles kan naar jouw wens worden aangepast, zodat het speeltoestel perfect is aangepast op jouw tuin. De buiten speeltoestellen hebben niet alleen een mooie en robuuste uitstraling, maar zijn kwalitatief ook erg goed. Jouw kind(eren) kunnen jarenlang speelplezier beleven aan het speeltoestel door het stevige materiaal. Naast kwalitatief is douglas hout ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Speeltoestel buiten

Douglas speeltoestellen

Exclusieve en veilige speeltoestellen voor jarenlang speelplezier!

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Exclusieve speeltoestellen

Ga voor een exclusief Boomhut speeltoestel van Outdoor Island.

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Douglas speelelementen

Kies uit diverse duikelrekken, evenwichtsbalken en meer

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Aanbouwelementen

Kies uit diverse glijbanen, ladders, trappen en meer

Douglas hout voor buiten

Al onze buiten speeltoestellen hebben dezelfde materiaalsoort: douglas hout. Douglas hout brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het weerbestendig, rot-resistent en kan het jarenlang meegaan bij de juiste behandeling. Dougla shout kan op zichzelf zo’n tien tot vijftien jaar meegaan. Dit komt omdat douglas een van de hardste houtsoorten is uit Europa. Met de juiste behandeling kan het hout tientallen jaren langer meegaan, je kunt zelfs de oorspronkelijke levensduur verdubbelen! Zo kun je bijvoorbeeld het hout eens per jaar oliën. Hierdoor krijgt het hout de originele oranje gloed terug. Je kunt er ook voor kiezen om de look juist te veranderen. Dit kan door beits. Met Beits kun je de kleur aanpassen. Beits hoef je maar een keer in de drie jaar aan te brengen.

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen
buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen
buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Wil je de speeltoestellen van Outdoor Island bezichtigen?

Speelhuis hout

Gecertificeerde speeltoestellen

Onze buiten speeltoestellen zijn gecertificeerd met een CE-keurmerk. Dat wil zeggen dat het toestel voordoet aan de wettelijke regels vanuit Europa. Deze regels hebben betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid. Daarnaast wordt alles met de hand gecontroleerd. Zo zorgen wij voor splintervrij hout en worden scherpe punten afgedekt met veiligheidsdoppen. Zo kunnen wij jou ervan verzekeren dat jouw kind een veilige speelomgeving heeft!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Aangepast op je tuin

Een speeltoestel valt door de grootte erg op en wordt waarschijnlijk het eerste ding waar jouw blik op valt als je de tuin inloopt. Daarom bieden wij een gevarieerd assortiment accessoires en speelelementen waardoor je het buiten speeltoestel zo goed mogelijk in jouw tuin kan laten passen.

Onze speelelementen zijn handgemaakt en kunnen jouw speeltoestel verder uitbreiden. De constructie van de speelelementen zijn ook van douglas hout en worden op dezelfde manier bewerkt als de rest van het speeltoestel. Er is een groot aanbod speelelementen. Denk maar aan glijbanen, duikelrekken of bijvoorbeeld evenwichtsbalken.

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Duikelrek tuin

Speelelementen

Ga voor een uitbreiding

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Accessoires

Verzorg de finishing touch

buiten speeltoestellen, Buiten speeltoestellen

Schommels

Urenlang schommelplezier

Valdempende ondergrond - kunstgras

Ondergronden

Valdempende ondergronden

Accessoires

Naast speelelementen zijn er ook accessoires waarmee de buiten speeltoestellen gepersonaliseerd kunnen worden. Deze onderdelen kun je meteen bij het speeltoestel bestellen, of later nog vervangen of bijbestellen indien nodig. Er zijn drie accessoirecategorieën:

  • De accessoires. Dit zijn kleine details om het speeltoestel helemaal af te maken. Hierbij kun je denken aan telescopen, verrekijkers of stuurwielen.
  • De aanbouwdelen. Met deze categorie worden aanpassingen in het frame en de constructie bedoeld. Dit zijn voornamelijk klimelementen, verbindingen en bruggetjes.
  • De schommels. Als je ervoor hebt gekozen om een schommel in het speeltoestel te verwerken, kun je in deze accessoirecategorie verschillende soorten en maten schommelzitjes vinden.

Inspiratie opdoen?

Het leukste van het gehele proces is natuurlijk het inspiratie opdoen met jouw kind(eren). Met het kijken naar ons accessoireassortiment kom je al een heel eind, maar het is misschien veel leuker om naar onze eindproducten te kijken. Je kunt ons werk vinden op onze verschillende social mediapagina’s. Bekijk ze hieronder!

Je winkelwagentje