Kinderschommels voor buiten

Robuuste houten schommels

Kinderschommels voor buiten

Ben je momenteel op zoek naar kinderschommels voor buiten? Dan is de kans groot dat je bij Outdoor Island dé kinderschommel voor buiten gaat vinden waar nog jaren avonturen mee beleefd gaan worden! De kinderschommels zijn allemaal gemaakt douglas hout. Hierdoor hebben de kinderschommels een exclusieve uitstraling én een hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime assortiment kinderschommels met unieke designs én speciale aandacht voor kindvriendelijkheid.

Onze service

De schommels voor kinderen van Outdoor Island worden speciaal ontworpen voor de spelende jeugd. Samen met onze dealers vinden wij het belangrijk dat de veiligheid bij kinderen voorop staat. Heb jij interesse in één onze kinderschommels? Bekijk dan of een van onze dealers bij jou in de buurt zit!

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar de douglas schommels in real-life?

Accessoires kinderschommels voor buiten

Ben jij op zoek naar een éxtra unieke kinderschommel voor buiten? Bekijk onze accessoires en verzorg de finishing touch voor je ideale kinderschommel! Ook kan je bij ons een eigen kinderschommel voor buiten samenstellen. Hiermee ben je 100% verzekerd van een unieke kinderschommel naar eigen wens.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf uw schommel samen

Een eigen idee voor uw schommel? Wij denken graag met u mee!

Douglas schommel

Kwaliteit kinderschommels voor buiten

Het aanbod van buitenschommels bij Outdoor Island bestaat uitsluitend uit douglas hout. Dit is van hoge kwaliteit doordat het geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij douglas hout is (splintervrij).

Vanwege de hoge kwaliteit van de kinderschommels ben je verzekerd van jaren speelplezier. Hierdoor is het een uitstekend cadeau om je kind(eren) mee te verrassen. Laat hun zo jarenlang avonturen beleven op de exclusieve kinderschommels voor buiten.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

e exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Veiligheid

Bij het uitzoeken van een kinderschommel voor buiten is het vanzelfsprekend dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Hier speelt Outdoor Island op in door geen scherpe hoeken in de kinderschommels op te nemen. Daarentegen wordt bij de kinderschommels gebruik gemaakt van strak ogende velling kanten.

Daarnaast voldoen alle kinderschommels voor buiten als vanzelfsprekend aan de CE-markering. Hieronder vallen verschillende wettelijke vereisten, te denken aan gezondheid, veiligheid en milieu. Deze regels gelden binnen de EU. Als bewijs hiervan zijn alle kinderschommels voor buiten voorzien van een CE-markeringskenmerk.

Douglas schommel Baloo 2

Onderhoud

Wil jij dat er extra lang plezier gemaakt kan worden van je nieuwe kinderschommel voor buiten? Dan is een goed onderhoud enorm van belang! Hiermee kan je de levensduur van de houten kinderschommel mee verdubbelen. Bij de aanschaf van jou kinderschommel voor buiten heb je de keuze om het hout onbehandeld te laten, groen geïmpregneerd op te leveren of 2 maal zwart gespoten te krijgen.

Verder leveren wij alle kinderschommels voor buiten met een Postsaver. Hiermee wordt het vochtgehalte met 25% gereduceerd. Wat dit betekend? Je kinderschommel voor buiten rot minder snel waardoor je jarenlang zorgeloos kan genieten van je nieuwe schommel!

Je winkelwagentje