Kinderschommel

Robuuste houten schommels

Houten kinderschommel

Ben jij op zoek naar een kinderschommel voor in de tuin? Bij Outdoor Island vind je een ruim aanbod kinderschommels. De schommels uit ons assortiment zijn gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen, dus erg veilig. Laat jouw kind zorgeloos speelplezier beleven aan een van onze schommels! Ons ruime assortiment bestaat uit schommels van verschillende kleuren en verschillende soorten materialen. Zo is er altijd een schommel die bij de stijl van jouw tuin past. Je kunt ze makkelijk online bestellen en met onze snelle levering kan jouw kind er snel van genieten!

De basis van een kinderschommel

Een kinderschommel begint natuurlijk bij een stevige constructie waar je deze aan vast kunt hangen. Wij hebben verschillende opties waarmee jij een schommel in jouw tuin kan realiseren. Zo hebben wij verschillende speeltoestellen in ons assortiment waar een je schommelrek als optie kunt aanschaffen. Daarnaast hebben wij ook schommelconstructies apart in ons assortiment zitten. Deze constructies worden geleverd als bouwpakket. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een schommel samen te stellen. Je kunt ook kiezen voor een efficiëntere oplossing en bijvoorbeeld een kinderschommel monteren aan jouw schuur met zadeldak of kapschuur.

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar de douglas schommels in real-life?

Duurzaam materiaal

De schommelconstructies worden gemaakt van douglas hout. Een erg stevig materiaal waar jouw kinderen jarenlang speelplezier aan kunnen beleven. De voordelen:

  • Douglas hout heeft een erg lange levensduur; onbewerkt tot wel 15 jaar
  • Douglas hout geeft een robuuste uitstraling aan jouw kinderschommel
  • Douglas hout is een van de stevigste Europese houtsoorten, een sterke basis dus
  • Het uiterlijk van douglas hout is erg makkelijk aan te passen
  • Douglas hout is een erg duurzame optie

Bij goed en regelmatig onderhoud kun je de levensduur van douglas hout zelfs verdubbelen! Dit is een erg kleine moeite. Een keer per jaar kun je de balken oliën of een keer per twee jaar in de beits zetten. Als dit goed wordt bijgehouden gaat jouw kinderschommel nog langer mee. Een bijkomend voordeel is dat je zo door de jaren heen de look van de kinderschommel kunt aanpassen door gebruik van verschillende kleuren beits of olie.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf uw schommel samen

Een eigen idee voor uw schommel? Wij denken graag met u mee!

Douglas schommel

Wat voor schommel?

Qua schommels hebben wij een erg breed aanbod. Zo hebben we alles voor op en aan een kinderschommel, maar bieden wij ook opties voor schommels en hangstoelen voor volwassenen.

De babyzitjes zijn van stevig kunststof gemaakt en zijn in veel kleuren beschikbaar. Deze kinderschommel is goedgekeurd volgens de richtlijnen van Europa, herkenbaar aan de CE-markering op de schommel. De zitjes zijn makkelijk in gebruik en goed te verstellen naar verschillende hoogtes. Naast de t-bar aan de voorzijde, is er ook nog een extra veiligheidsriempje.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

e exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Schommelzitjes

Schommelzitjes is misschien wel het eerste waaraan je denkt bij een kinderschommel. Wij  hebben er genoeg in het aanbod! Wij hebben verschillende modellen, gemaakt van verschillend materiaal. Zo hebben we schommelzitjes van hout, rubber, hard kunststof en flexibel kunststof. Daarnaast hebben we ook zitjes van Purple Frog in ons assortiment. Deze zitjes zijn heel flexibel en vormen zich naar het lichaam. Deze zitjes hebben een schuimvulling, wat zorgt voor een erg zachte, comfortabele kinderschommel.

Douglas schommel Baloo 2

Kijk verder

Naast bovenstaande opties hebben we nog veel meer accessoires te bieden! Naast schommelzitjes kun je ook verder kijken naar een nestschommel, klimtouwen of turnattributen. Wij hebben alles in huis om jouw kinderschommel helemaal compleet te maken. Dankzij onze snelle levering kan jouw kind snel speelplezier aan de schommel beleven! Bekijk schommelzitjes!

Je winkelwagentje