Douglas picknicktafel

Houten douglas picknicktafels

Douglas picknicktafel

Outdoor Island is de producent en leverancier van douglas picknicktafels. Wij maken deze houten picknicktafels in diverse modellen van hoogstaande kwaliteit. De picknicktafels zijn gemaakt van het stevige douglas hout, ook wel larikshout genoemd. De picknicktafels van Outdoor Island gaan jarenlang mee en dankzij het extra dikke douglas hout zijn de tafels nog steviger. De picknicktafels worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie voor je gemaakt. Kijk snel verder voor ons assortiment en alle informatie omtrent de douglas picknicktafels van Outdoor Island.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Picknicktafels Douglas

Wij maken picknicktafels van douglashout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Levering op maat

Alle picknicktafels hebben een snelle levertijd. Er wordt altijd binnen 2 weken contact met je opgenomen om een leverdatum en -tijd af te spreken. De gemiddelde levertijd van elk model is één tot drie weken nadat je besteld hebt. Daarnaast bieden we je ook de beste service aan. Je kunt ervoor kiezen om de picknicktafel zelf op te halen bij Outdoor Island of te laten bezorgen op een locatie naar keuze. Bovendien kun je ervoor kiezen om niet alleen de tafel te laten bezorgen, maar ook te laten installeren door onze ervaren medewerkers.

De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers in het land te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de picknicktafels van dichtbij kan zien.

Ons assortiment

Kwalitatieve houten picknicktafels, ambachtelijk gemaakt. Outdoor Island is naast producent en leverancier van speeltoestellen, schommels en buitenverblijven ook specialist in douglas picknicktafels. De tafels zijn gemaakt van robuust hout en hebben ieder een stalen frame, uitgezonderd de kinderpicknicktafels. We hebben een aantal modellen, ieder verschillend in vorm, frame en afmetingen. Bekijk snel wat bij jou past en bestel jouw picknicktafel eenvoudig online!

Picknicktafels kind

Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen. Uniek is de afmeting, de kinderen moeten hier natuurlijk gemakkelijk aan kunnen zitten. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. De kinderpicknicktafel is, in tegenstelling tot de grote tafels, geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame. Dat maakt het nog een stukje kindvriendelijker.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd. Bepaal zelf hoe je jouw ideale product voor je ziet. Alle gecertificeerde buitenproducten kunnen op maat gemaakt worden, voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling.

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering kan voorzien worden van alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf het buitenproduct kunt plaatsen.

03

Plaatsing

Je kunt het buitenproduct van Outdoor-Island B.V. ook laten plaatsen. De monteurs kunnen het komen bezorgen tot in de achtertuin en het voor je in elkaar zetten. Het buitenproduct wordt gemonteerd op de gewenste plek en geplaatst in beton.

Wat zeggen onze klanten

Onze dealers

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 19 januari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.