Ons assortiment picknicktafels

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Douglas beits

€15,95 – €36,95

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd. Bepaal zelf hoe je jouw ideale product voor je ziet. Alle gecertificeerde buitenproducten kunnen op maat gemaakt worden, voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling.

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering kan voorzien worden van alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf het buitenproduct kunt plaatsen.

03

Plaatsing

Je kunt het buitenproduct van Outdoor-Island B.V. ook laten plaatsen. De monteurs kunnen het komen bezorgen tot in de achtertuin en het voor je in elkaar zetten. Het buitenproduct wordt gemonteerd op de gewenste plek en geplaatst in beton.

Robuuste picknicktafels

Vakkundige timmerlieden zorgen voor een degelijke constructie, hoogwaardige schroeven, zodat u een stevige tafel koopt. Hier heeft u echt jarenlang plezier van!

Wij maken Douglashout picknicktafels in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zagen en tot bruikbare balken verwerken. Van deze balken en planken worden direct de meubels gemaakt. Vakkundige timmerlieden zorgen voor een degelijke constructie, hoogwaardige schroeven, zodat u een stevige tafel koopt. Hier heeft u echt jarenlang plezier van!

Onze dealers

De picknicktafels van Outdoor-Island B.V. worden verkocht via diverse dealers. Wil jij de ambachtelijke picknicktafels van dichtbij zien? Kijk dan welke dealer het dichtst bij jou in de buurt zit!

Picknicktafels buiten

Voor ons assortiment maken wij gebruik van hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen. Lariks/douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Lariks-/douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Levertijd

De levertijd is ongeveer 2,5 week, afhankelijk van drukte en routeplanning. Binnen 2 weken wordt er contact met u opgenomen voor een leverdatum en tijd.

Wat zeggen onze klanten

Onze dealers