Lange houten tafel

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Unieke lange tafel

Met een lange houten tafel bij Outdoor Island ga je voor een unieke, rustieke én robuuste uitstraling. Haal de natuur in (tuin)huis en ervaar de natuurlijke én speelse touch dat de boomstambladen met zich meebrengen. Een stoer meubelstuk dat dient als ware blikvanger en aansluit op vrijwel iedere woonstijl. Landelijk, industrieel, modern óf klassiek. Het is een tijdloos én universeel toepasbare tafel die aan iedere stijl nét even een sfeerimpuls geeft. Laat je inspireren!

boomstamblad

Lange robuuste tafel

Lange houten tafel mét karakter

Toepassingen houten tafel

Een lange houten tafel kan ook wel gezien worden als een veelzijdig meubelstuk dat op verschillende manieren toegepast kan worden. Met name lange boomstambladen lenen zich perfect als robuuste eettafel om met een grote groep mensen aan te zitten. Nodig een grote vriendengroep uit óf de complete familie. Er is ruimte genoeg om een heerlijk diner te organiseren waarbij iedereen aan een stijlvolle tafel aan kan schuiven. Ook de kleinere boomstambladen zijn een goede basis voor een houten salontafel. Ongeacht de toepassing én afmetingen van de boomstambladen ben je dus altijd verzekerd van een eyecatcher binnen ieder interieur.

Advies op maat voor boomstambladen?

Lange tafels uitvoeringen

Ieder boomstamblad is uniek. Waarom? Dat is logisch omdat iedere boom ook een eigen leven heeft gehad. Dit zie je dan ook terug in de karakteristieke kenmerken van iedere lange houten tafel. Daarom is het van belang om dit in je achterhoofd te houden bij het uitzoeken van een perfect boomstamblad. Zodra hét boomstamblad van de juiste afmeting én afwerking voorbij komt is het dus belangrijk om actie te ondernemen. Voorkom dat dit unieke exemplaar naar iemand anders gaat. En leg deze vast zodat de organische én natuurlijke vormen van je dromen zich aanbieden.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Ga voor een lange tafel

Vanuit ons aanbod heb je een compleet én overzichtelijk beeld van alle boomstambladen die beschikbaar zijn. Afhankelijk van je persoonlijke eisen én wensen is het vervolgens mogelijk om de afwerking aan te passen. Ook het onderstel van de lange houten tafel kan verschillen om nét even wat extra klasse aan de tafel te geven. Robuuste stalen zwarte poten (eventueel in X-vorm) geven de tafel bijvoorbeeld een industrieel gevoel. Ideaal voor in een exclusief buitenverblijf óf binnen ieder ander interieur.

Houten tafel in exclusief buitenverblijf

Als makers van exclusieve buitenproducten weten wij als geen ander hoe houten producten met elkaar te combineren zijn. En hoe deze producten elkaar kunnen versterken. Zo is dit ook het geval bij exclusieve buitenverblijven én een lange houten tafel. De organische vormen van de boomstambladen benadrukken namelijk de prachtige houten constructie van een buitenverblijf dat gemaakt is van douglas hout. En hierdoor wordt het sfeerniveau van de complete ruimte direct omhoog getrokken door deze blikvanger.

Maak een persoonlijke afspraak om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Exclusieve buitenverblijven

Ons vakmanschap richt zich níet uitsluitend op lange houten tafels van boomstambladen. Zo is onze horizon véél breder. Waar wij misschien wel het meest trots op zijn? Dat zijn onze luxe buitenverblijven. Hier kunnen wij ons vak écht uitvoeren. Van begin tot eind. En van A tot Z. Zo werken wij níet met standaard maten en zorgen wij ervoor dat ieder klant een uniek ontwerp op maat heeft. Hierdoor kunnen wij met gepaste trots terugkijken op een project dat voldoet aan alle wensen van de klant. Benieuwd naar onze buitenverblijven? Laat je inspireren!

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Je winkelwagentje