Houten tafel kopen

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Unieke houten tafel

Zodra je voor een houten tafel kopen gaat haal je een waar pronkstuk in (tuin)huis. Dit is namelijk een veelzijdig én indrukwekkend meubelstuk dat zowel uniek, rustiek als robuust is. De organische vormen zorgen voor een natuurlijke én speelse touch in het interieur. Haal de natuur in huis! Met dit stoere meubelstuk zorg je voor een ware blikvanger dat aansluit op vrijwel iedere woonstijl. Neem dus snel een kijkje tussen alle unieke boomstambladen.

boomstamblad

Houten tafel vol karakter

Houten tafel kopen? Ga voor karakteristieke eigenschappen

Toepassingen houten tafel

Met de uiteenlopende toepassingen van boomstambladen zien wij dat steeds meer personen voor een houten tafel kopen gaan. En dat is (volgens ons) ook niet geheel onterecht. Zo kan een houten tafel op veel verschillende manieren toegepast worden. Een groot boomstamblad leent zich namelijk perfect als tafel om de hele familie uit te nodigen voor een groot familiediner. Of om een grote vriendengroep uit te nodigen voor een onvergetelijke borrelavond. Tóch is ook een kleinere boomstamblad tafel bij uitstek geschikt voor een bijzondere salontafel. Ongeacht welke toepassing je kiest ben je altijd voorzien van een échte eyecatcher binnen je interieur.

Advies op maat voor boomstambladen?

Uitvoeringen houten tafels

Bij een houten tafel kopen is het van belang om te realiseren dat ieder boomstamblad uniek is. Vanuit de gedachte dat iedere boom een ander leven heeft gehad is dit ook volkomen logisch. Iedere houten tafel heeft dan ook zo zijn eigen karakteristieke kenmerken die ervoor zorgen dat het sfeerniveau binnen je ruimte omhoog getild wordt. De organische én natuurlijke vormen zorgen voor een ruimtelijk gevoel waarmee je jezelf middenin de natuur waant. De keuze uit diverse afmetingen zorgt er vervolgens voor dat je een tafel vind die voldoet aan al je wensen.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Ga voor een houten tafel

Met een houten tafel kopen heb je zelf veel voor het zeggen. Dit begint met het uitzoeken van een uniek boomstamblad naar wens. En eindigt pas met het kiezen van de juiste houtbehandeling én een bijpassend onderstel. Robuuste tafelpoten van metaal zorgen er namelijk voor dat de tafel nóg meer in het oog springt. Ga na of je de zwarte tafelpoten in een X-vorm wilt óf dat je juist voor spinpoten gaat. Deze elementen brengen je stap voor stap dichterbij dé houten tafel waarmee je de basis van iedere ruimte verzorgt. Wij geven je graag advies op maat om samen tot hét boomstamblad te komen wat uiteindelijk jouw tafel wordt. Aan de slag!

Houten tafel én buitenverblijf kopen?

Als makers van exclusieve buitenproducten houdt het bij ons zeker níet op nadat jij voor een houten tafel kopen bent gegaan. Zo maken wij ook luxe buitenverblijven die in dezelfde stijl zijn gemaakt. Robuust én uniek. Dat staat ook bij de exclusieve overkappingen van Outdoor Island met stipt op nummer één. En mede daardoor ben je bij ons ook altijd voorzien van een uniek ontwerp op maat. De houten tafel komt hierdoor nóg beter tot zijn recht in een luxe buitenverblijf. Ga dus voor dé perfecte combinatie!

Maak een persoonlijke afspraak om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Luxe buitenverblijven

Net zoals bij een houten tafel kopen zorgen wij er met een luxe buitenverblijf voor dat je een uniek exemplaar hebt. Daarom werken wij níet met standaardmaten en zorgen wij ervoor dat je altijd een uniek ontwerp op maat hebt. Vanuit je specifieke wensen én eisen komen wij met een passend ontwerp. Pas na akkoord kruipen wij naar onze eigen zagerij waar wij de juiste douglas balken op maat maken. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de robuustheid én karakteristieke eigenschappen van hout perfect naar voren komt. Benieuwd naar onze exclusieve buitenverblijven? Laat je inspireren!

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Je winkelwagentje