Houten tafel boomstam

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Unieke houten tafel

Met een houten tafel boomstam ga je voor een unieke, rustieke én robuuste blikvanger in ieder interieur. Haal een waar pronkstuk in huis dat de natuurlijke elementen mee naar binnen haalt. De organische vormen van een boomstam zorgen voor een speels effect dat catchy accenten geeft én past binnen ieder interieur. Het stoere meubelstuk dient dan ook als ware blikvanger dat tijdloos én universeel toepasbaar is. Laat je inspireren door ons aanbod!

boomstamblad

Houten tafelblad

Een houten tafel van robuuste boomstam

Toepassingen boomstammen

Een houten tafel boomstam is een zeer veelzijdig meubelstuk dat op veel verschillende manieren toegepast kan worden. Zo leent een groot boomstamblad zich perfect als grote eettafel binnen een ruimte naar keuze. Ideaal om met een grote groep vrienden óf met de hele familie aan te schuiven. Ook een kleiner boomstamblad leent zich ideaal voor een houten tafel. Hier kan je tenslotte een prachtige én unieke salontafel van maken om nét even die ene ruimte van een sfeerimpuls te voorzien. De karakteristieke uitstraling van de tafel tilt het gehele sfeerniveau dan namelijk naar een hoger niveau. Op naar maximaal genieten van de houten boomstambladen!

Advies op maat voor boomstambladen?

Houten tafels uitvoeringen

Met een houten tafel boomstam ben je ten alle tijden voorzien van een écht uniek ontwerp. Hoe dit komt? Dat komt doordat iedere boom een ander leven heeft gehad. En dus ook zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. De boomstambladen die wij aanbieden zijn dus ook stuk voor stuk uniek en hebben maar één exemplaar. De organische natuurlijke vormen van de houten planken komen natuurlijk (grotendeels) wel overeen. Ook bieden wij verschillende afmetingen én afwerkingen aan waardoor de boomstambladen vergelijkbaar zijn.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Ga voor een houten tafel boomstam

Naast het gegeven dat er van iedere houten tafel boomstam maar één is hangt de unieke tafel ook af van jouw gekozen afwerking. Zo kunnen de boomstambladen naar eigen wens behandeld én afgewerkt worden. Ga na wat voor onderstel je bij de houten tafel wilt hebben. De boomstambladen zijn perfect te combineren met robuuste tafelpoten van metaal. Ga voor een stoere uitstraling met zwarte tafelpoten in een X-vorm. Of laat de tafel nóg meer in het oog springen met stalen spinpoten. Hiermee maak je de houten tafel dus écht helemaal eigen!

Buitenverblijf mét boomstambladen

Als makers van exclusieve buitenproducten is een houten tafel boomstam ons zeker niet vreemd. Evenals het maken van luxe buitenverblijven op maat. En laten deze producten zich elkaar nou nét even versterken. De stijlen sluiten elegant op elkaar aan waardoor de uiteindelijke sfeer een ultieme boost krijgt. Ga dus voor een boomstambladen binnen een exclusief buitenverblijf om uiteindelijk optimaal te genieten. Geheel naar eigen wens. En volledig op maat. Aan de slag!

Maak een persoonlijke afspraak om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Exclusieve buitenverblijven

Vanuit ons vakmanschap doen wij er altijd nét even dat schepje bovenop om het maximale te bereiken. Dit zie je dan ook terug in onze werkwijze. Met ons timmermansoog letten wij op ieder klein detail en zijn wij níet tevreden voordat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Tot op de millimeter nauwkeurig. De basis van onze werkwijze? Dat is natuurlijk hout. En daarmee bedoelen wij écht goed kwaliteitshout. Daarom hebben wij in de meeste gevallen gekozen voor douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. Benieuwd naar onze buitenverblijven? Laat je inspireren!

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Je winkelwagentje