Efficiënte werkwijze

Binnen 4 stappen uw droom buitenverblijf

Onze werkwijze in 4 stappen

Wij hanteren een vaste werkwijze als we aan de slag gaan voor jouw buitenverblijf. Wij leveren hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief buitenproduct van Outdoor Island. Geïnteresseerd of meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen?

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen werkplaats. Door de juiste samenwerking van materialen, kennis en processen wordt elke bestelling zorgvuldig opgeleverd.
Door het gebruik van verschillende materialen en houtbehandelingen zijn er tal van mogelijkheden.
Alle speeltoestellen zijn voorzien van de wettelijke CE certificaten. Hierin zijn wij uniek!

02

Prijsopgave en ontwerp

Na de oriëntatieronde maken we een uitgewerkte offerte met alle specifieke kosten op een rij. Zo weet u precies wat elk onderdeel kost en waar u aan toe bent. Is de offerte akkoord, dan kunnen we snel aan de slag met het ontwerp. We maken een sfeervolle schets om u een mooi en realistisch beeld te geven van ons plan. Ook kunnen we dan de werkzaamheden gaan inplannen, zodat u precies weet wat wanneer gebeurt.

03

Productie en realisatie

Na het goedkeuren van het schetsontwerp volgt de productiefase. We maken technische tekeningen en bestellen de benodigde materialen zodat we in onze eigen werkplaats alle onderdelen kunnen voorbereiden. Doordat we veel energie in de voorbereiding steken, gaat de uiteindelijke montage relatief vlot. In overleg met u maken we een exacte planning, zodat ons montageteam op de afgesproken dag(en) kan langskomen om uw project snel tot een goed einde te brengen.

04

Oplevering en nazorg

Zodra het bouwwerk helemaal tot in de puntjes afgewerkt is, volgt de officiële oplevering. We lopen samen met u alle onderdelen na. Zijn er nog zaken waar u niet helemaal tevreden over bent? Dan lossen we die zo spoedig mogelijk op. Pas als u helemaal tevreden bent met uw nieuwe buitenverblijf of ander houtbouw-object, dan zijn wij dat ook. Overigens blijft ook na de oplevering gelden: één belletje en we komen langs!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transportteurs. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

Je winkelwagentje