Efficiënte werkwijze

Binnen 4 stappen uw droom buitenverblijf

Onze werkwijze in 4 stappen

Wij hanteren een vaste werkwijze als we aan de slag gaan voor jouw buitenverblijf. Wij leveren hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief buitenproduct van Outdoor Island. Geïnteresseerd of meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen?

01

Oriëntatie en inventarisatie

Ieder project begint aan de tekentafel. We heten je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek waarin we een schets gaan maken. Hoe ziet jouw tuin eruit en welke elementen wil jij graag terugzien in het buitenverblijf? Een 3d-tekening geeft je een passend beeld van hoe jij straks kunt gaan genieten. Wij denken met je mee!

02

Prijsopgave en ontwerp

Na de oriëntatieronde maken we een uitgewerkte offerte met alle specifieke kosten op een rij. Zo weet je precies wat elk onderdeel kost en waar je aan toe bent. Is de offerte akkoord, dan kunnen we snel aan de slag met het ontwerp. In een eindschets laten we zo realistisch mogelijk zien wat het eindresultaat wordt. Ook kunnen we dan de werkzaamheden gaan inplannen, zodat je precies weet wat wanneer gebeurt.

03

Productie en realisatie

Na het goedkeuren van het schetsontwerp volgt de productiefase. We maken technische tekeningen en bestellen de benodigde materialen zodat we in onze eigen werkplaats alle onderdelen kunnen voorbereiden. Doordat we veel energie in de voorbereiding steken, gaat de uiteindelijke montage relatief vlot. In overleg met jou maken we een exacte planning, zodat ons montageteam op de afgesproken dag(en) kan langskomen om jouw project snel tot een goed einde te brengen.

04

Oplevering en nazorg

Zodra het bouwwerk helemaal tot in de puntjes afgewerkt is, volgt de officiële oplevering. We lopen samen met jou alle onderdelen na. Zijn er nog zaken waar je niet helemaal tevreden over bent? Dan lossen we die zo spoedig mogelijk op. Pas als je helemaal tevreden bent met jouw nieuwe buitenverblijf of ander houtbouwobject, dan zijn wij dat ook.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transportteurs. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

Je winkelwagentje