Vrijstaande tuinkamer

Stijlvolle vrijstaande tuinkamer - Perfect op maat

Vrijstaande tuinkamer

Verlang je al een lange tijd naar een vrijstaande tuinkamer? Laat jouw ideale tuinkamer realiseren door Outdoor Island! Wij kunnen jou verzekeren van een stijlvolle tuinkamer van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan al jouw eisen. Outdoor Island biedt een ontzettend breed aanbod vrijstaande tuinkamers. Zo kun je denken aan stoere kapschuren, maar ook vrijstaande tuinkamers met een plat dak of een zadeldak. Neem gerust eens een kijkje op onze website of breng een bezoek aan onze showtuin!

Buitenverblijf Kapschuur

Vrijstaande tuinkamer - kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Vrijstaande tuinkamer, Vrijstaande tuinkamer

Vrijstaande tuinkamer - zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Vrijstaande tuinkamer - plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wat voor soort vrijstaande tuinkamer past het best in jouw tuin?

Dankzij het ruime assortiment exclusieve vrijstaande tuinkamers van Outdoor Island, is de keuze enorm. Graag vertellen we je over de verschillende soorten vrijstaande tuinkamers en de desbetreffende eigenschappen.

Vrijstaande kapschuur

Onze kapschuren zijn weer he-le-maal van deze tijd! De functies van een kapschuur zijn zodanig verbreed dat men ze niet enkel meer gebruikt om hooi of dieren tegen de regen en wind te beschermen. Integendeel, tegenwoordig worden kapschuren namelijk voornamelijk gebruikt als vrijstaande tuinkamer. Zo wordt een gedeelte van deze tuinkamer vaak gebruikt als berging en het andere stuk als veranda met een landelijke uitstraling.

Vrijstaande tuinkamer met plat dak 

Bij een tuinkamer met plat dak van Outdoor Island zorgt de combinatie van strakke lijnen, robuuste staanders en steellook ramen en deuren voor een prachtige moderne uitstraling! Bovendien kenmerkt een vrijstaande tuinkamer met plat dak zich door zijn authentieke en degelijke details. Oftewel, een ideale optie voor een vrijstaande tuinkamer, wanneer je houdt van een moderne, sfeervolle stijl.

Vrijstaande tuinkamer met zadeldak

Een tuinkamer met zadeldak bestaat uit twee even grote dakvlakken en is in verschillende maatuitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een deel van de tuinkamer af te zonderen met een stijlvolle glazen wand. Zo hoef je nooit last te hebben van bijvoorbeeld een stevige wind of een harde storm. Door de constructie van een vrijstaande tuinkamer met zadeldak krijgt jouw buitenverblijf een klassieke, ruime uitstraling.

Douglas veranda aan huis
Vrijstaande tuinkamer, Vrijstaande tuinkamer
Buitenverblijven van hout

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Moderne overkapping

Geef nóg meer sfeer aan de vrijstaande tuinkamer van je dromen

Geef extra sfeer aan jouw ideale vrijstaande tuinkamer, door middel van verschillende gave accessoires van Outdoor Island! Bij Outdoor Island kun je namelijk naast het bepalen van de afmetingen, kleuren en dergelijken, ook kiezen voor bijvoorbeeld: glazen schuifwanden of steellookramen. Daarnaast hebben we diverse soorten kachels en verlichting voor in jouw tuinkamer. Op deze manier wil je straks het liefst voor altijd verblijven in jouw tuinkamer!

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Ben je van plan een vrijstaande tuinkamer te bouwen? Dan is het van belang dat er een omgevingscheck wordt gedaan. Zo voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier graag meer over lezen? Dan kan dat via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Bij Outdoor Island streven naar de beste kwaliteit en dat geldt dus uiteraard ook voor de daken van onze vrijstaande tuinkamers. Daarom wordt de dakbedekking gedaan door een met VEBIDAK erkende dakdekker. Dit bedrijf is bekend onder de naam: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals hierboven benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een basisonderdeel is van een tuinkamer, mag het zeker niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met deze partner van Outdoor Island voor een professioneel advies en een goede uitvoering. Waarna dit uiteindelijk leidt tot een solide dakafwerking. Bovendien zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Vrijstaande tuinkamer, Vrijstaande tuinkamer
Vrijstaande tuinkamer, Vrijstaande tuinkamer
Overkapping douglas 3x3

Benieuwd naar meer informatie over een vrijstaande tuinkamer van Outdoor Island?

Wil je een vrijstaande tuinkamer realiseren in jouw tuin? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via info@outdoor-island.nl of via 0492-350729. Wij kijken ernaar uit om met jou opzoek te gaan naar de perfecte vrijstaande tuinkamer voor in jouw tuin! Daarnaast kun je bij specifieke vragen ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze locatie. Hopelijk tot snel!

Je winkelwagentje