Tuinoverkapping op maat

Kwalitatieve houten tuinoverkappingen

Tuinoverkapping op maat

Een tuinoverkapping op maat laten maken waaronder jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Outdoor Island biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jouw woonsituatie. Je kunt je veranda dan ook helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je ervoor kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Zo krijg je jouw eigen tuinkamer met het hele jaar uitzicht op je tuin.

Wij willen alleen het beste voor jou en daar streven we dan ook naar. Dat doen we door samen met jou in gesprek te gaan over wat jij allemaal wilt. Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Wij zorgen ervoor dat jij de tuinoverkapping op maat krijgt die jij wilt. Maar ondanks dat je weet wat je krijgt, verrassen wij jou toch met de oplevering.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Tuinoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Wat zijn de mogelijkheden voor tuinoverkappingen op maat?

Jouw tuinoverkapping van Outdoor-Island is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij kunt exclusief genieten in jouw tuin. Een tuinoverkapping op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden en daarom gaan wij graag met jou in gesprek over al jouw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een eettafel krijg je een extra eetruimte waar je heel de zomer kunt tafelen. Besluit je om jouw veranda dicht te maken met glas? Dan zijn er nog meer mogelijkheden. Kies je ervoor om dat te doen met een glazen wand, deuren of schuifwanden, dan krijg je een tuinkamer. Je kunt dan het hele jaar exclusief genieten met uitzicht op je tuin. Een tuinkamer biedt de optie om het in te richten als extra woonkamer, eetkamer of studeerkamer.

Een tuinoverkapping op maat geeft je een ruimtelijk gevoel in combinatie met een robuuste uitstraling. Dit komt door het gebruik van hout in combinatie met glas, staal en kleuren. Samen met jou bespreken we wat jij wil. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij maken jouw buitenverblijf helemaal naar jouw zin.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuinoverkapping op maat? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.