Tuinoverkapping op maat

Kwalitatieve houten tuinoverkappingen

Tuinoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Buitenverblijf Plat Dak

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

Buitenverblijf Zadeldak

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf Kapschuur

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Maatwerk tuinoverkapping

Een tuinoverkapping op maat laten maken waaronder jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Outdoor Island biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jouw woonsituatie. Je kunt je veranda dan ook helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je ervoor kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Zo krijg je jouw eigen tuinkamer met het hele jaar uitzicht op je tuin.

Wij willen alleen het beste voor jou en daar streven we dan ook naar. Dat doen we door samen met jou in gesprek te gaan over wat jij allemaal wilt. Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Wij zorgen ervoor dat jij de tuinoverkapping krijgt die jij wilt. Maar ondanks dat je weet wat je krijgt, verrassen wij jou toch met de oplevering.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de mogelijkheden?

Jouw tuinoverkapping van Outdoor-Island is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij kunt exclusief genieten in jouw tuin. Een tuinoverkapping op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden en daarom gaan wij graag met jou in gesprek over al jouw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een eettafel krijg je een extra eetruimte waar je heel de zomer kunt tafelen. Besluit je om jouw veranda dicht te maken met glas? Dan zijn er nog meer mogelijkheden. Kies je ervoor om dat te doen met een glazen wand, deuren of schuifwanden, dan krijg je een tuinkamer. Je kunt dan het hele jaar exclusief genieten met uitzicht op je tuin. Een tuinkamer biedt de optie om het in te richten als extra woonkamer, eetkamer of studeerkamer.

Een tuinoverkapping op maat geeft je een ruimtelijk gevoel in combinatie met een robuuste uitstraling. Dit komt door het gebruik van hout in combinatie met glas, staal en kleuren. Samen met jou bespreken we wat jij wil. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij maken jouw buitenverblijf helemaal naar jouw zin.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuinoverkapping op maat? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij starten al onze projecten met een vrijblijvend gesprek. We bespreken onze werkwijze door, het kostenplaatje en onze ideeën. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou op locatie zodat we de situatie kunnen bekijken. Na dit gesprek weet jij precies waar je aan toe bent. We zetten jouw wensen en eisen op een rij, brengen de maten, het gewenste model en de details in kaart. Na dit gesprek zijn de uitgangspunten voor jouw tuinoverkapping op maat duidelijk.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Het eerste gesprek heeft de uitgangspunten van jouw tuinoverkapping geschetst. Tijdens deze fase gaan we aan de slag met een eerste ontwerp. Op basis van dit ontwerp maken we een prijsopgave op met alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij waar je aan toe bent. Zodra de offerte akkoord is, maken we een definitief ontwerp. Hierbij hoort een mooie sfeervolle schets, zodat u een realistisch beeld heeft van het plan. In samenspraak maken we ook een planning, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Is er een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we meteen aan de slag in onze eigen machinale werkplaats. Er zit veel tijd in de voorbereiding van de montage, waardoor het monteren op locatie minder lang duurt.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wanneer jouw tuinoverkapping op maat helemaal tot in de puntjes is afgewerkt, volgt een officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen en als er nog zaken zijn waar jij niet helemaal tevreden over bent, dan pakken we die zo spoedig mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje