Tuinoverkapping op maat

Kwalitatieve houten tuinoverkappingen

Tuinoverkapping op maat

Een tuinoverkapping op maat laten maken waaronder jij het hele jaar exclusief kunt genieten? Outdoor Island biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jouw woonsituatie. Je kunt je veranda dan ook helemaal naar eigen wens inrichten. Zo kun je ervoor kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Zo krijg je jouw eigen tuinkamer met het hele jaar uitzicht op je tuin. Wij willen alleen het beste voor jou en daar streven we dan ook naar. Dat doen we door samen met jou in gesprek te gaan over wat jij allemaal wilt. Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Wij zorgen ervoor dat jij de tuinoverkapping op maat krijgt die jij wilt. Maar ondanks dat je weet wat je krijgt, verrassen wij jou toch met de oplevering.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Tuinoverkapping op maat, Tuinoverkapping op maat

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Zelf je buitenverblijf configureren inclusief prijsindicatie?

Wat zijn de mogelijkheden?

Jouw tuinoverkapping van Outdoor Island is uniek en speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij kunt exclusief genieten in jouw tuin. Een tuinoverkapping op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden en daarom gaan wij graag met jou in gesprek over al jouw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een eettafel krijg je een extra eetruimte waar je heel de zomer kunt tafelen. Besluit je om jouw veranda dicht te maken met glas? Dan zijn er nog meer mogelijkheden. Kies je ervoor om dat te doen met een glazen wand, deuren of schuifwanden, dan krijg je een tuinkamer. Je kunt dan het hele jaar exclusief genieten met uitzicht op je tuin. Een tuinkamer biedt de optie om het in te richten als extra woonkamer, eetkamer of studeerkamer.

Een tuinoverkapping op maat geeft je een ruimtelijk gevoel in combinatie met een robuuste uitstraling. Dit komt door het gebruik van hout in combinatie met glas, staal en kleuren. Samen met jou bespreken we wat jij wil. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij maken jouw buitenverblijf helemaal naar jouw zin.

Douglas veranda aan huis
Tuinoverkapping op maat, Tuinoverkapping op maat
Tuinoverkapping op maat, Tuinoverkapping op maat

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires als finishing touch

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Tuinoverkapping op maat, Tuinoverkapping op maat
Tuinoverkapping op maat, Tuinoverkapping op maat

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje