Tuinkamer

Robuuste & stijlvolle tuinkamer van hout - Naar wens en op maat

Tuinkamer op maat

Lijkt een tuinkamer je ideaal voor in jouw tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Waarom? Wij bieden diverse soorten exclusieve tuinhuizen aan. Bij ons staat kwaliteit voorop en daar streven we dus ook naar bij het realiseren van jouw ideale buitenverblijf voor de tuin. Verder kun je een buitenverblijf van Outdoor Island herkennen aan de robuuste en stijlvolle stijl. Dit creëren we onder andere door Douglashout te combineren met stalen en metalen onderdelen.

Ben je geïnteresseerd in een tuinhuis van Outdoor Island? Neem dan een kijkje op onze website en vind jouw ideale tuinkamer!

Buitenverblijf Kapschuur

Tuinhuis kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Tuinkamer, Tuinkamer

Tuinhuis zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Tuinhuis plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe tuinhuizen met ramen, deuren en glazen wanden!

Wat voor tuinkamers bieden wij aan?

Bij Outdoor Island hebben we een erg breed assortiment exclusieve tuinhuizen om jouw tuinkamer te maken. In de eerste plaats, maken we afhankelijk van jouw eisen, samen een ontwerp voor de buitenverblijf van je dromen. Vervolgens krijg je van ons een gratis 3d-tekening, waarop je in één oogopslag jouw toekomstig relaxplaatsje kunt bewonderen.

Van oriëntatie en inventarisatie, tot aan oplevering en nazorg. Wij produceren en realiseren in 4 stappen de tuinkamer naar wens. Bekijk onze uitgebreide werkwijze en weet hoe wij te werk gaan. Pas als jij tevreden bent met jouw nieuwe tuinhuis, zijn wij dat ook!

Douglas veranda aan huis
Tuinkamer, Tuinkamer
Buitenverblijven van hout

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires voor jouw droomverblijf

Maak jouw buitenverblijf eigen door middel van het toevoegen van accessoires naar keuze. Naast dat je zelf de afmetingen, kleuren et cetera bepaalt, kun je ook nog kiezen voor glazen schuifwanden of steellookramen bijvoorbeeld. Verder hebben we verschillende soorten kachels en verlichting voor in jouw tuinkamer.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Ga je een tuinkamer bouwen? Dan is het belangrijk dat er een omgevingscheck gedaan wordt. Op deze manier voorkom je dat er problemen gaan optreden omtrent regels en vergunningen. Wil je hier meer over lezen? Dat kan via de Rijksoverheid. Daarnaast kun je de vergunningscheck doen via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Bij Outdoor Island wordt de dakbedekking gedaan door een met VEBIDAK erkende dakdekker, genaamd: JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V.. Zoals eerder benoemd, streven wij naar perfectie en ondanks dat het een standaard onderdeel is van een buitenverblijf, mag het niet onderschat worden. Daarom zorgen wij samen met deze partner van Outdoor Island voor een gedegen advies en uitvoering. Dit leidt uiteindelijk tot een solide dakafwerking. Daarnaast zit er standaard 10 jaar garantie gebonden aan de verwerkte materialen en onze uitvoering.*

(*mits inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Tuinkamer, Tuinkamer
Tuinkamer, Tuinkamer

Meer weten over een tuinkamer van Outdoor Island?

Heb je interesse in een exclusief tuinverblijf van Outdoor Island? Neem contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om met jou op zoek te gaan naar het perfecte verblijf voor in jouw tuin!

Bovendien kun je ons bereiken via info@outdoor-island.nl of via 0492-350729. Ook kun je bij specifieke vragen ons online contactformulier invullen. Wij denken graag met je mee!

Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze locatie. Hopelijk tot snel!

Je winkelwagentje