Tuinhuis met overkapping douglas

Buitenverblijven, veranda's, schuren en buitenverblijven

Tuinhuis met overkapping douglas

GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Een landelijke én klassieke uitstraling met bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Met pen- en gat verbindingen tot in de kleinste datails

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Met unieke ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas overkapping bouwpakket

Geniet 365 dagen per jaar

Met een tuinhuis met overkapping douglas weet je zeker dat je het maximale uit je tuin haalt. Ook met regen. Verleng het terrasseizoen in je eigen achtertuin met een tuin terras overkapping. Ook tijdens de zachte zomeravonden kan je hier vele unieke momenten beleven. Zo combineert dit het beste van twee werelden. Een ruimte voor opslag én een gezellige zithoek.

De extra ruimte die je creëert kan je naar eigen wens invullen. Open je eigen vijfsterren restaurant in je achtertuin, ga voor een fitnessruimte aan huis óf open een thuiskantoor om met volle concentratie te werken. Alles is mogelijk met een terrasoverkapping op maat. Meer weten?

Exclusief tuinhuis met overkapping douglas

Doordat wij een tuinoverkapping op maat maken, kan jij een tuinhuis met overkapping van douglas hout helemaal naar eigen wens samenstellen! Kies zelf de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren en zelfs glazen schuifwanden. Vanuit je persoonlijke wensen maken wij vervolgens een 3D ontwerp.

Als makers van luxe buitenverblijven streven wij altijd naar perfectie. Dit begint bij de keuze voor duurzaam kwaliteitshout. En eindigt pas zodra ons montageteam bij je thuis is langs geweest en je tevreden bent. Hoe wij dit doen? Simpel. Wij vinden het normaal om nét even dat schepje er bovenop te doen. Gewoon om jou als klant blij te maken. En om uit te blinken in ons vakmanschap.

Tuinhuis met overkapping douglas

Tuinhuis met overkapping van douglas hout

Douglas hout geldt als één van de hardste houtsoorten van heel Europa. Het mooie hiervan is dat het (net zoals alle houtsoorten) verkleurt door de jaren heen. Jammer? Nee. Integendeel zelfs. Wij vinden dat het hout in deze jaren juist karakter krijgt. Fijne barstjes en scheurtjes benadrukken na enkele jaren de unieke uitstraling van je douglas tuinhuis met veranda.

  • Een van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 én 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout na droging

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Nadat je online al info over onze werkwijze en ideeën hebt ingewonnen is het tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen. Geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij je op locatie langs om alle mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf te bekijken. Nadat wij hierover gedachtes hebben gewisseld zetten wij de wensen van je op een rijtje. De maten, modellen en details worden in kaart gebracht waarna wij aan de slag gaan met een ontwerp én offerte.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Met de offerte zetten wij gespecificeerde kosten voor je op een presenteerblaadje. Daardoor weet je precies voor welke kosten je komt te staan. Wel zo handig, toch? Bij akkoord kruipen wij direct achter onze tekentafel. Hier maken wij een ontwerp met sfeervolle schetsen. Hierdoor krijg je een mooi én realistische weerspiegeling van je tuinhuis met overkapping douglas.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Bij goedkeuring op het ontwerp starten wij met de productie. Dit vindt plaats vanuit onze eigen zagerij. Hier worden de overige (technische) tekeningen gemaakt en worden de benodigde materialen besteld. Wij steken veel bloed, zweet en tranen in de voorbereiding. Daardoor verloopt de montage bij jou op locatie relatief vlot. Wij plannen in onderling overleg een datum in wanneer ons montageteam bij je langskomt.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Heeft ons montageteam je tuinhuis met overkapping van douglas hout tot in de puntjes afgewerkt? Dan volgt dé officiële oplevering. Alle onderdelen worden samen nagelopen. Wij vertrekken pas wanneer jij voor de volle 100% tevreden bent over je tuinhuis. Tóch nog vragen na de oplevering? Ook dan staan wij weer na één belletje bij je op de stoep.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.