Tuinhuis klein

Douglas tuinhuizen, veranda's en schuren op maat

Tuinhuis klein

OP MAAT GEMAAKT IN ONZE EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Authentieke buitenverblijven met robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak mét klassieke en landelijke sfeer

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met prachtige pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor unieke ramen, wanden én deuren naar wens

Houten tuinhuis op maat

Het hele jaar genieten

Een tuinhuis klein vormt dé perfecte combinatie tussen praktisch en sfeervol. Ook voor in een iets kleinere tuin. Geniet het hele jaar door van je tuinoverkapping op maat. Tijdens de (nét iets te) hete zomerdagen kan je genieten van de schaduw van het tuinhuisje. Maar tijdens de koude wintermaanden kan je ook nog gemakkelijk genieten. Steek de verwarming aan én genieten maar! Wij zorgen dat je houten terrasoverkapping perfect tussen de groenigheid van je tuin past.

Exclusief tuinhuis klein

Met de gedegen kennis én het vakmanschap van de makers van Outdoor Island doen wij er altijd nét even dat schepje bovenop. Volledig op maat. Zo worden luxe buitenverblijven van hout op maat gemaakt. Ga je voor een tuinhuis klein? Ook dan streven wij naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. Tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor ben jij altijd voorzien van een origineel én stijlvol ontwerp van duurzaam kwaliteitshout.

Tuinhuis van douglas hout

Wij maken uitsluitend gebruik van douglas hout voor je tuinhuisje. Dit is namelijk één van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied. Onbehandeld heeft het hout al een levensduur tussen de 10 én 15 jaar. De nerf is fijn tot matig grof. En na droging wordt het hout nóg harder. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor je tuinhuis klein. De zon zorgt ervoor dat je douglas tuinhuis met veranda karakter krijgt. Hoe? Het zonlicht zorgt ervoor dat het douglas hout (licht) verkleurd. Ook ontstaan de meest fijne scheurtjes en krassen. Dit benadrukt de unieke uitstraling van je tuinhuis. Prachtig!

Wil jij de levensduur van je douglas houten tuinhuis verlengen? Dat kan. Wij leveren alle materialen om voor goed onderhoud te zorgen. Onderstaand enkele tips om de levensduur te verlengen.

  1. Speciale douglas beits
  2. Schoonmaken met douglas hout reiniger
  3. Jaarlijks bijwerken

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij proberen je online al zoveel mogelijk informatie te geven over onze werkwijze, ontwerpen én het kostenplaatje. Als échte makers begrijpen wij echter als geen ander dat dit (vaak) niet genoeg is. Daarom plannen wij graag een gratis kennismakingsgesprek in. Hierin wisselen we gedachtes én zetten wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje. De juiste maten, modellen en details worden in kaart gebracht. Hierna maken wij een offerte op maat mét een bijpassend ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Oriëntatie afgerond? Dan maken wij een offerte waarbij alle kosten gespecificeerd worden. Je weet precies waar je aan toe bent. En met welke kosten je te maken krijgt. Na een akkoord op onze prijsopgave kruipen wij weer achter de tekentafel. Met als uitkomst een sfeervolle schets waardoor je een realistisch beeld krijgt over je tuinhuis klein. De werkzaamheden worden ingepland zodat je precies weet wat, wanneer gebeurd.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat het 3D ontwerp is goedgekeurd (en eventueel herzien) starten wij met de productie. De technische tekeningen worden met de benodigde concentratie én creativiteit gemaakt. Hierna worden de benodigde materialen voor je douglas buitenverblijf besteld. Vanuit onze eigen zagerij worden vervolgens alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Hierdoor verloopt de montage op locatie zo soepel mogelijk.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Ons montageteam komt op de afgesproken dag bij je thuis langs. De spreekwoordelijk puntjes worden op de ‘i’ gezet én de officiële oplevering is een feit. Voor de zekerheid worden alle onderdelen samen nagelopen. Nog niet helemaal tevreden? Dan pakken wij deze puntjes zo snel mogelijk op. Pas als jij tevreden bent over het houten tuinhuis, zijn wij dat ook! Oók na de oplevering staan wij na één belletje weer bij je op de stoep.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.