Tuinhuis klein

Douglas tuinhuizen, veranda's en schuren op maat

Het hele jaar genieten

Een tuinhuis klein vormt dé perfecte combinatie tussen praktisch en sfeervol. Ook voor in een iets kleinere tuin. Geniet het hele jaar door van je tuinoverkapping op maat. Tijdens de (nét iets te) hete zomerdagen kan je genieten van de schaduw van het tuinhuisje. Maar tijdens de koude wintermaanden kan je ook nog gemakkelijk genieten. Steek de verwarming aan én genieten maar! Wij zorgen dat je houten terrasoverkapping perfect tussen de groenigheid van je tuin past.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met prachtige pen- en gatverbindingen

Tuinhuis klein, Tuinhuis klein

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak mét klassieke en landelijke sfeer

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke buitenverblijven met robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor unieke ramen, wanden én deuren naar wens

Exclusief tuinhuis klein

Met de gedegen kennis én het vakmanschap van de makers van Outdoor Island doen wij er altijd nét even dat schepje bovenop. Volledig op maat. Zo worden luxe buitenverblijven van hout op maat gemaakt. Ga je voor een tuinhuis klein? Ook dan streven wij naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. Tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor ben jij altijd voorzien van een origineel én stijlvol ontwerp van duurzaam kwaliteitshout.

Douglas veranda aan huis
Tuinhuis klein, Tuinhuis klein
Tuinhuis klein, Tuinhuis klein

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Tuinhuis van douglas hout

Wij maken uitsluitend gebruik van douglas hout voor je tuinhuisje. Dit is namelijk één van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied. Onbehandeld heeft het hout al een levensduur tussen de 10 én 15 jaar. De nerf is fijn tot matig grof. En na droging wordt het hout nóg harder. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor je tuinhuis klein. De zon zorgt ervoor dat je douglas tuinhuis met veranda karakter krijgt. Hoe? Het zonlicht zorgt ervoor dat het douglas hout (licht) verkleurd. Ook ontstaan de meest fijne scheurtjes en krassen. Dit benadrukt de unieke uitstraling van je tuinhuis. Prachtig!

Wil jij de levensduur van je douglas houten tuinhuis verlengen? Dat kan. Wij leveren alle materialen om voor goed onderhoud te zorgen. Onderstaand enkele tips om de levensduur te verlengen.

  1. Speciale douglas beits
  2. Schoonmaken met douglas hout reiniger
  3. Jaarlijks bijwerken

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Tuinhuis klein, Tuinhuis klein
Tuinhuis klein, Tuinhuis klein

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Wij proberen je online al zoveel mogelijk informatie te geven over onze werkwijze, ontwerpen én het kostenplaatje. Als échte makers begrijpen wij echter als geen ander dat dit (vaak) niet genoeg is. Daarom plannen wij graag een gratis kennismakingsgesprek in. Hierin wisselen we gedachtes én zetten wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje. De juiste maten, modellen en details worden in kaart gebracht. Hierna maken wij een offerte op maat mét een bijpassend ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Oriëntatie afgerond? Dan maken wij een offerte waarbij alle kosten gespecificeerd worden. Je weet precies waar je aan toe bent. En met welke kosten je te maken krijgt. Na een akkoord op onze prijsopgave kruipen wij weer achter de tekentafel. Met als uitkomst een sfeervolle schets waardoor je een realistisch beeld krijgt over je tuinhuis klein. De werkzaamheden worden ingepland zodat je precies weet wat, wanneer gebeurd.

Productie en realisatie

Nadat het 3D ontwerp is goedgekeurd (en eventueel herzien) starten wij met de productie. De technische tekeningen worden met de benodigde concentratie én creativiteit gemaakt. Hierna worden de benodigde materialen voor je douglas buitenverblijf besteld. Vanuit onze eigen zagerij worden vervolgens alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Hierdoor verloopt de montage op locatie zo soepel mogelijk.

Oplevering en nazorg

Ons montageteam komt op de afgesproken dag bij je thuis langs. De spreekwoordelijk puntjes worden op de ‘i’ gezet én de officiële oplevering is een feit. Voor de zekerheid worden alle onderdelen samen nagelopen. Nog niet helemaal tevreden? Dan pakken wij deze puntjes zo snel mogelijk op. Pas als jij tevreden bent over het houten tuinhuis, zijn wij dat ook! Oók na de oplevering staan wij na één belletje weer bij je op de stoep.

Je winkelwagentje