Tuinhuis 4x4

Robuust tuinhuis met douglas balken

Exclusief tuinhuis op maat

Als makers van exclusieve buitenverblijven op maat is een tuinhuis 4×4 één van de velen opties. Duurzaam én barstensvol karakter. Met de juiste houtbehandeling vorm je het tuinhuis vervolgens volledig om en sluit het naadloos aan op je tuin. Zwarte planken zorgen voor een luxe uitstraling. In combinatie met alle groenigheid in je tuin is dit een prachtig contrast. Ga dus nú voor een stoer en landelijk karakter.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Tuinhuis 4x4, Tuinhuis 4×4

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Maximaal genieten

Een tuinhuis 4×4 ideaal voor in je tuin? Dat kan zeker. Maar, omdat iedere tuin andere afmetingen heeft verdient ook iedere tuin een tuinhuis op maat. Volledig aangepast aan de grootte én wensen. Daarom werken wij bij Outdoor Island niet met standaardmaten. En ben jij altijd voorzien van een exclusief buitenverblijf. Geheel uniek. Volledig op maat. Wel zo fijn om vervolgens jarenlang onbeperkt van te genieten.

Douglas veranda aan huis
Tuinhuis 4x4, Tuinhuis 4×4
Tuinhuis 4x4, Tuinhuis 4×4

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

365 dagen per jaar

Combineer het praktische met aangename met luxe buitenverblijven. Zo heb je met een tuinhuis 4×4 óf een andere afmeting nét even dat beetje extra opbergruimte. Handig om spullen op te bergen. Tóch zullen de meeste mensen hier geen tuinhuis voor aanschaffen. En terecht. Zo is het hoofddoel natuurlijk om er écht van te genieten. 365 dagen per jaar het liefst. 4 seizoenen lang. Met een douglas houten tuinhuis van Outdoor Island zit je er in de winter warmpjes bij. En kan je in de zomer verkoeling zoeken in de schaduw. Genieten maar!

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunningscheck

Houd rekening met mogelijke vergunningen voor een douglas overkapping 8×4 óf een andere maat. En kom niet voor (onaangename) verrassingen te staan. Wij helpen je om geen belangrijke zaken over het hoofd te zien. Zie ons als architect die ook buiten ons vak om meedenkt. Zo weten wij als geen ander dat dit een vervelend struikelblok kan zijn op een verkeerd moment. Om je een eindje op weg te helpen hebben wij de informatie al voor je op een rijtje gezet. Lees bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket verdere informatie over mogelijke vergunningen. Voorkomen is beter dan genezen.

Buitenverblijven van hout

Knap staaltje vakmanschap

Vanuit ons vakmanschap doen wij er écht alles aan om klanten blij te maken. Afhankelijk van de tuin én wensen maken wij een ontwerp op maat. Zo kan dit een tuinhuis 4×4 zijn of een grotere maat. Nadat wij achter onze tekentafel een winnend ontwerp hebben gemaakt sluipen wij naar eigen zagerij. En om eerlijk te zijn beginnen onze handen achter de tekentafel vaak al te jeuken om aan de slag te gaan. Aangekomen zagen wij het douglas hout tot op de millimeter nauwkeurig. Een scherp timmermansoog zorgt er verder voor dat je van een écht exclusief tuinhuis volledig op maat kan genieten. Ook bieden wij een buitenverblijf bouwpakket aan voor de échte doe-het-zelvers onder ons.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Tuinhuis 4x4, Tuinhuis 4×4
Tuinhuis 4x4, Tuinhuis 4×4

Voordelen douglas tuinhuis

Natuurlijk kiezen wij bij een tuinhuis 4×4 op maat niet zomaar voor het eerste beste materiaal. Integendeel, wij nemen alleen met de (aller)beste kwaliteit genoegen. En dit hebben wij dan ook gevonden in douglas hout. Door de jaren heen wordt dit hout steeds mooier doordat het lichtelijk verkleurd. Fijne scheurtjes en barstjes zorgen er verder voor dat het hout karakter krijgt. Ontdek de andere voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Levensduur tussen 10 en 15 jaar
  • Nerf fijn tot matig grof
  • Na droging steeds harder (perfect voor een tuinhuis)
Je winkelwagentje