Tuin terras overkapping

Kwalitatieve houten overkappingen in je tuin

Heerlijk buiten zitten

Een houten overkapping aan huis die helemaal aansluit op jouw stijl? Met een houten overkapping van Outdoor Island kun jij exclusief genieten. Ons doel is jou gelukkig maken met een houten overkapping aan huis die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Wij gaan voor perfectie. Een stijlvol, origineel ontwerp kun je van ons verwachten. De kennis en het vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend, wij doen daar een schepje bovenop. We bespreken samen wat jij wilt, maar toch verrassen we je met een houten overkapping aan huis waar jij exclusief kunt genieten.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Tuin terras overkapping, Tuin terras overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Ontdek de mogelijkheden

Een tuin terras overkapping biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om deze (gedeeltelijk) dicht te maken, maar ook om deze open te laten zodat jouw overkapping overloopt in jouw tuin. Deze overkapping zorgt ervoor dat je de hele zomer kunt genieten in jouw tuin. Kies je ervoor om de ruimte dicht te maken met een glazen wand, deur of schuifwanden, dan kun je het hele jaar exclusief genieten in jouw tuinkamer. Je richt je tuin terras overkapping helemaal in naar je eigen zin. Je krijgt dan ook een unieke overkapping bij jouw huis. Zo kies je bijvoorbeeld voor de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en hoe jij de ruimte eventueel dichtmaakt. Een tuin terras overkapping van Outdoor Island heeft een robuust karakter omdat er gebruik wordt gemaakt van hout in combinatie met glas, staal of kleuren.

Douglas veranda aan huis
Tuin terras overkapping, Tuin terras overkapping
Tuin terras overkapping, Tuin terras overkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Verzorg de finishing touch

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

De eerste stap richting jouw overkapping is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek oriënteren en inventariseren we op jouw wensen en behoeften. We bespreken wat er allemaal mogelijk is, wat het allemaal ongeveer gaat kosten en onze ideeën. Het gesprek is op vrijblijvende basis en kan plaatsvinden bij jou op locatie. Aan het einde van het gesprek hebben we de uitgangspunten duidelijk.

Prijsopgave en ontwerp

Als de uitgangspunten duidelijk zijn maken wij voor jou een ontwerp en prijsopgave. Je krijgt alle specifieke kosten op een rij en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra je akkoord geeft op de prijsopgave kunnen wij verder met het ontwerp. Hierbij krijg jij een sfeervolle schets zodat jij een realistisch beeld krijgt over wat we gaan opleveren. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in voor jouw project.

Productie en realisatie

Zodra jij een akkoord geeft op het ontwerp gaan wij aan de slag in onze eigen machinale werkplaats. Omdat we veel tijd steken in de voorbereiding van de montage, duurt de montage op locatie minder lang. Wij maken samen met jou een planning en zo weten wij wanneer ons montageteam langs kan komen. Samen brengen we het project naar een goed eind.

Oplevering

De service stopt niet bij het opleveren van jouw tuin terras overkapping. Wij lopen samen tijdens de officiële oplevering alle onderdelen door. Twijfel je nou nog of jouw overkapping voldoet aan al jouw wensen en eisen? Dan gaan we snel aan de slag om dat op te lossen. Wij zijn tevreden wanneer jij dat bent.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Tuin terras overkapping, Tuin terras overkapping
Tuin terras overkapping, Tuin terras overkapping

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje