Tuin terras overkapping

Kwalitatieve houten overkappingen in jouw tuin

Terrasoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Heerlijk buiten zitten

Met een tuin terras overkapping beschik je over een extra ruimte aan je huis. Deze ruimte kun je gebruiken om in de zomer heel de dag te kunnen genieten onder je overkapping. Wij maken de tuin terras overkapping helemaal naar jouw wensen en eisen. Zo kun jij exclusief genieten. Ons doel is om jou gelukkig te maken met een stijlvol, origineel ontwerp.

Het vakmanschap en de kennis voor een tuin terras overkapping vinden wij vanzelfsprekend, dus daarom doen wij daar een schepje bovenop. Samen met jou gaan we in gesprek om te kijken wat jij wilt. Zo weet je wat je krijgt, maar toch verrassen we je. Zo kun jij genieten van jouw unieke overkapping op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonsituatie? Lees snel verder of maak een afspraak.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een tuin terras overkapping biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om deze (gedeeltelijk) dicht te maken, maar ook om deze open te laten zodat jouw overkapping overloopt in jouw tuin. Deze overkapping zorgt ervoor dat je de hele zomer kunt genieten in jouw tuin. Kies je ervoor om de ruimte dicht te maken met een glazen wand, deur of schuifwanden, dan kun je het hele jaar exclusief genieten in jouw tuinkamer. Je richt je tuin terras overkapping helemaal in naar je eigen zin. Je krijgt dan ook een unieke overkapping bij jouw huis. Zo kies je bijvoorbeeld voor de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en hoe jij de ruimte eventueel dichtmaakt. Een tuin terras overkapping van Outdoor-Island heeft een robuust karakter omdat er gebruik wordt gemaakt van hout in combinatie met glas, staal of kleuren.

Wil jij de mogelijkheden bespreken? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

De eerste stap richting jouw overkapping is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek oriënteren en inventariseren we op jouw wensen en behoeften. We bespreken wat er allemaal mogelijk is, wat het allemaal ongeveer gaat kosten en onze ideeën. Het gesprek is op vrijblijvende basis en kan plaatsvinden bij jou op locatie. Aan het einde van het gesprek hebben we de uitgangspunten duidelijk.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Als de uitgangspunten duidelijk zijn maken wij voor jou een ontwerp en prijsopgave. Je krijgt alle specifieke kosten op een rij en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra je akkoord geeft op de prijsopgave kunnen wij verder met het ontwerp. Hierbij krijg jij een sfeervolle schets zodat jij een realistisch beeld krijgt over wat we gaan opleveren. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in voor jouw project.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Zodra jij een akkoord geeft op het ontwerp gaan wij aan de slag in onze eigen machinale werkplaats. Omdat we veel tijd steken in de voorbereiding van de montage, duurt de montage op locatie minder lang. Wij maken samen met jou een planning en zo weten wij wanneer ons montageteam langs kan komen. Samen brengen we het project naar een goed eind.

04

OPLEVERING

De service stopt niet bij het opleveren van jouw tuin terras overkapping. Wij lopen samen tijdens de officiële oplevering alle onderdelen door. Twijfel je nou nog of jouw overkapping voldoet aan al jouw wensen en eisen? Dan gaan we snel aan de slag om dat op te lossen. Wij zijn tevreden wanneer jij dat bent.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.