Terrasoverkapping op maat

Kwalitatieve terrasoverkappingen op maat

Maatwerk terrasoverkapping

Een terrasoverkapping op maat van Outdoor Island zorgt ervoor dat jij exclusief kunt genieten. Wij streven naar perfectie en dat doen we door te voldoen aan al jouw wensen en eisen. Wij maken jouw terrasoverkapping in onze eigen machinale werkplaats. Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen we daar een schepje bovenop. Wij geven jou een stijlvol en origineel ontwerp, dat voldoet aan al jouw wensen. Zo weet je wat je krijgt, maar toch weten we je te verrassen. Jouw terrasoverkapping op maat is onze uitdaging.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping op maat

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Genieten in je tuin

Onder jouw veranda kun jij het hele jaar exclusief genieten. De mogelijkheden van een terrasoverkapping op maat zijn oneindig. Wij maken jouw overkapping op maat in onze machinale werkplaats en dus voldoet deze aan al jouw wensen en overtreft deze jouw verwachtingen. Je kunt ervoor kiezen om je terrasoverkapping op maat dicht te maken met glas. Dit kun je doen met een glazen wand, deur of schuifwanden. Zo maak je van jouw overkapping een tuinkamer waarin je het hele jaar exclusief kunt genieten met uitzicht op je tuin. Wij maken het helemaal naar jouw wens. Jij bepaalt de uitgangspunten, de kleuren van de afwerkingen of dat je hem dichtmaakt. Wij maken jouw terrasoverkapping op maat met duurzaam hout. Door het gebruik van hout in combinatie met staal, glas of kleuren krijgt je veranda een robuust karakter.

Douglas veranda aan huis
Terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping op maat
Terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping op maat

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

>Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

We starten het project met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin beantwoorden we alle vragen met betrekking tot bijvoorbeeld onze houtbouw, een kostenindicatie of onze werkwijze. Zo kunnen we ook onze ideeën aangeven en samen met jou sparren over de mogelijkheden. Na afloop van dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw terrasoverkapping op maat in kaart gebracht op basis van jouw wensen en eisen.

Prijsopgave en ontwerp

Het eerste gesprek biedt uitgangspunten voor een eerste ontwerp en een offerte. Hierin vermelden we alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra jij hier een akkoord op geeft, gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Wij leveren jou een sfeervolle schets op die een mooi en realistisch beeld geeft van jouw nieuwe terrasoverkapping op maat.

Productie en realisatie

Is er een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. We besteden veel tijd aan de voorbereiding van jouw terrasoverkapping op maat. We maken de tekeningen, bestellen de materialen en bereiden alles voor. Zo kan de montage op locatie redelijk vlot gaan. In samenspraak met jou maken we ook een exacte planning, zodat jij weet wanneer ons montageteam langskomt.

Oplevering

Zodra jouw terrasoverkapping op maat is gerealiseerd volgt er een officiële oplevering. Tijdens deze oplevering lichten we alle onderdelen toe. Zijn er nog zaken waarover jij niet helemaal tevreden bent? Dan pakken we die zo snel mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping op maat
Terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping op maat

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.