Terrasoverkapping op maat

Kwalitatieve terrasoverkappingen op maat

Terrasoverkappingen tuin

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Maatwerk overkapping voor terras

Een terrasoverkapping op maat van Outdoor Island zorgt ervoor dat jij exclusief kunt genieten. Wij streven naar perfectie en dat doen we door te voldoen aan al jouw wensen en eisen. Wij maken jouw terrasoverkapping in onze eigen machinale werkplaats.

Ons vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen we daar een schepje bovenop. Wij geven jou een stijlvol en origineel ontwerp, dat voldoet aan al jouw wensen. Zo weet je wat je krijgt, maar toch weten we je te verrassen. Jouw terrasoverkapping op maat is onze uitdaging.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Heerlijk genieten in de tuin

Onder jouw veranda kun jij het hele jaar exclusief genieten. De mogelijkheden van een terrasoverkapping op maat zijn oneindig. Wij maken jouw overkapping op maat in onze machinale werkplaats en dus voldoet deze aan al jouw wensen en overtreft deze jouw verwachtingen.

Je kunt ervoor kiezen om je terrasoverkapping op maat dicht te maken met glas. Dit kun je doen met een glazen wand, deur of schuifwanden. Zo maak je van jouw overkapping een tuinkamer waarin je het hele jaar exclusief kunt genieten met uitzicht op je tuin. Wij maken het helemaal naar jouw wens. Jij bepaalt de uitgangspunten, de kleuren van de afwerkingen of dat je hem dichtmaakt. Wij maken jouw terrasoverkapping op maat met duurzaam hout. Door het gebruik van hout in combinatie met staal, glas of kleuren krijgt je veranda een robuust karakter.

Wil jij samen de mogelijkheden bespreken? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

We starten het project met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin beantwoorden we alle vragen met betrekking tot bijvoorbeeld onze houtbouw, een kostenindicatie of onze werkwijze. Zo kunnen we ook onze ideeën aangeven en samen met jou sparren over de mogelijkheden. Na afloop van dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw terrasoverkapping op maat in kaart gebracht op basis van jouw wensen en eisen.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Het eerste gesprek biedt uitgangspunten voor een eerste ontwerp en een offerte. Hierin vermelden we alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra jij hier een akkoord op geeft, gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Wij leveren jou een sfeervolle schets op die een mooi en realistisch beeld geeft van jouw nieuwe terrasoverkapping op maat.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Is er een akkoord op het ontwerp? Dan gaan we aan de slag. We besteden veel tijd aan de voorbereiding van jouw terrasoverkapping op maat. We maken de tekeningen, bestellen de materialen en bereiden alles voor. Zo kan de montage op locatie redelijk vlot gaan. In samenspraak met jou maken we ook een exacte planning, zodat jij weet wanneer ons montageteam langskomt.

04

OPLEVERING

Zodra jouw terrasoverkapping op maat is gerealiseerd volgt er een officiële oplevering. Tijdens deze oplevering lichten we alle onderdelen toe. Zijn er nog zaken waarover jij niet helemaal tevreden bent? Dan pakken we die zo snel mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.