Moderne schuur

Robuuste én landelijke uitstraling

Moderne schuur van douglas hout

Met een moderne schuur van Outdoor Island zorg je voor een karakteristieke toevoeging aan je tuin. Ga mee met dé trend van het moment en geef je tuin een stoer én landelijke uitstraling. De hoge nok van een moderne schuur geeft de overkapping een ruimtelijk gevoel. Met een houtbehandeling voor zwarte wanden geef je vervolgens een luxe uitstraling én mooi contrast met alle groenigheid in je (achter)tuin. Start je zoektocht nú!

Buitenverblijf Kapschuur

Overkappingen kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

moderne schuur, Moderne schuur

Overkappingen zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Overkappingen plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Maximaal genieten

Met een moderne schuur weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Gebruik je tuinhuis als opbergruimte en geniet het hele jaar door van je tuin. Tijdens de zonnige dagen zoek je een heerlijk verkoelend plekje op in de schaduw. En zodra de eerste herfstbladeren alweer te bekennen zijn geniet je ook nog van de overkapping. Zorg ervoor dat wind én regen géén spelbreker zijn. Zo verleng je het terrasseizoen eenvoudig in eigen tuin met een douglas schuur met plat dak. Op naar 365 dagen per jaar genieten van de frisse buitenlucht.

Douglas veranda aan huis
moderne schuur, Moderne schuur
moderne schuur, Moderne schuur

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Combineer het praktische met het aangename

Wat heeft bij jou prioriteit: het praktische óf het aangename? Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat je moderne schuur beiden heeft! Zo combineer je het beste van twee werelden zodra je voor een houten schuur bij Outdoor Island gaat. Wij hebben namelijk de perfecte combinatie tussen praktisch én sfeervol. Geniet van de buitenlucht en waan jezelf in een eigen vakantiewoning. Heerlijk mét een beschutte buiten woonkamer. Met buitenverblijven breng je óók nog eens extra klasse aan in je tuin. Regen én wind zijn géén redenen meer om niet van de heerlijke buitenlucht te genieten. Ook tijdens de avonduren geniet je hierdoor van het buitenleven. Op naar onvergetelijke avonden!

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunning check

Vóór je daadwerkelijk voor een moderne schuur gaat is het van belang om goed na te gaan of je bepaalde vergunningen moet aanvragen. Daarom hebben wij de vergunning check alvast voor je toegelicht zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Informatie met betrekking tot het bouwen van een overkapping óf aanbouw vind je bij de Rijksoverheid. Ook kan je via het Omgevingsloket de vergunning check doen. Aan de slag.

Buitenverblijven van hout

Vakmanschap tot in de kleinste details

Waar wij bij Outdoor Island voor staan? Een knap stukje vakmanschap. Vanuit ons ambacht zorgen wij er dan ook voor dat dit héél ver gaat. Zo streven wij altijd naar perfectie bij een luxe tuinhuis. Tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Iedere millimeter is er een voor ons. Dat zie je dan ook terug als wij houtbouw op maat maken. Hierdoor ben jij ten alle tijden verzekerd van een origineel en stijlvol ontwerp van duurzaam kwaliteitshout. combineer dit met onze gedegen kennis en vakmanschap en kom erachter dat wij er aaltijd net even dat schepje bovenop doen. Een unieke moderne schuur? Als vanzelfsprekend.

Professionele dakbedekking

Bij Outdoor Island staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij de moderne schuur gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

moderne schuur, Moderne schuur
moderne schuur, Moderne schuur

Profiteer van douglas hout

Vanuit ons vakmanschap hebben wij de keuze gemaakt voor douglas hout. Dit is dan ook dé basis voor een moderne schuur. Waarom? Doordat het buiten zonnestralen regent op de douglas schuur met plat dak krijgt het hout karakter. De meest fijne barstjes én scheurtjes benadrukken namelijk het unieke karakter. Ontdek de andere voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Levensduur van 10-15 lentes (onbehandeld)
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging
Je winkelwagentje