Luxe veranda aan huis

Luxe veranda's, buitenverblijven en schuren aan huis

Luxe veranda aan huis

VAN DE TEKENTAFEL TOT ONZE EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Exclusieve veranda aan huis

Als makers van exclusieve buitenproducten streven wij alleen naar perfectie. Tot in de kleinste details én de kleinste puntjes. Daarom bieden wij ook uitsluitend veranda’s op maat aan. Hiermee ben je altijd voorzien van een origineel én stijlvol ontwerp van duurzaam kwaliteitshout. In combinatie met onze gedegen kennis én vakmanschap zorgt dit ervoor dat wij nét even dat schepje extra voor je doen. Samen aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?

365 dagen per jaar genieten

Met een luxe veranda aan huis ben je in staat om het hele jaar door te genieten van je (achter)tuin. Zo geniet je tijdens een snikhete zomerdag van een verkoelend plekje in de schaduw. Maar, ben je ook in de winter voorzien van een droog én warm plekje. Verder zorgen de luxe tuinhuizen met veranda ervoor dat het perfect aansluit op alle groenigheid én bomen in je tuin. Hebben wij jou interesse gewekt?

Douglas overkapping op maat plat dak

Knap staaltje vakmanschap

Een luxe veranda aan huis begint bij een knap staaltje vakmanschap. En laten wij nou nét even over dit stukje ambacht te beschikken. Dit komt al terug in onze keuze voor duurzaam kwaliteitshout. Maar, ook in het gehele proces. Zo beginnen wij met een 3D-tekening op maat te maken op basis van je wensen én mogelijkheden. Hierna verplaatsen wij ons van de tekentafel naar onze eigen zagerij. Hier worden alle onderdelen met de nodige precisie op maat gemaakt. Wil jij de mogelijkheden van een tuinoverkapping op maat met ons bespreken?

Het beste van twee werelden

Met een luxe veranda aan huis combineer je het beste van twee werelden. Namelijk de combinatie van een douglas overkapping op maat mét die van een tuinhuis. Hierdoor heb je zowel ruimte voor een opslag, áls een gezellige zithoek. Hoe je deze ruimte invult? Dat hangt af van je eigen wensen. Creëer een eigen thuiskantoor, fitnessruimte óf open je eigen sterrenrestaurant in je achtertuin! Klinkt dit je als muziek in de oren?

Voordelen douglas houten veranda

Wij maken alle veranda’s volledig op maat van duurzaam kwaliteitshout. Douglas hout is één van de hardste houtsoorten binnen de Europese landsgrenzen. Onbehandeld kent het hout al een levensduur tussen de 10 – 15 lentes lang. De fijn tot matig grove nerf zorgt voor een prachtige én luxe uitstraling. Na droging wordt het hout ook nog eens steeds harder, waardoor het bij uitstek geschikt is voor luxe buitenverblijven.

Douglas hout onderhouden

Met het juiste onderhoud kan de levensduur van douglas hout eenvoudig verlengt worden tot enkele tientallen jaren. Als makers van exclusieve buitenproducten voorzien wij je hier dan ook graag van het advies in.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het regelmatig schoon met douglas hout reiniger
  3. Zorg voor jaarlijks onderhoud

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.