Luxe tuinhuis met overkapping

Robuuste douglas balken

Luxe buitenverblijven, veranda's en tuinhuizen

Ga mee met dé trend van dit moment: een luxe tuinhuis met overkapping. Geef de tuin een stoer en landelijk karakter. Robuuste douglas planken die gezamenlijk een zwarte wand vormen geeft je tuin exclusiviteit. Een mooi contrast tussen alle groenigheid in je (achter)tuin. Met deze karakteristieke toevoeging til je het niveau van je tuin gegarandeerd omhoog. Op naar jarenlang genot!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Luxe tuinhuis met overkapping, Luxe tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Combineer twee werelden

Met een luxe tuinhuis met overkapping combineer je het beste van twee werelden. Combineer het praktische met het aangename. Profiteer van extra opbergruimte. En creëer tegelijkertijd direct een extra ruimte om heerlijk in te ontspannen. Open je eigen (thuis)restaurant, fitnessruimte of chillruimte. Gewoon om even heerlijk tot rust te komen na een drukke dag. En om ook thuis het échte vakantiegevoel te ervaren. Dit alles met exclusieve buitenverblijven van Outdoor Island.

Douglas veranda aan huis
Luxe tuinhuis met overkapping, Luxe tuinhuis met overkapping
Luxe tuinhuis met overkapping, Luxe tuinhuis met overkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Vier seizoenen genieten

Verleng het terrasseizoen in eigen tuin met een luxe tuinhuis met overkapping. Laat de zonnestralen tijdens de nazomer heerlijk op je luxe buitenverblijf schijnen om écht even helemaal tot rust te komen. Ook tijdens de herfst geniet je zonder gestoord te worden door wind of regen. Zodra je voor een dichte overkapping gaat zit je er ook in de winter warmpjes bij. Heerlijk om ook tijdens de winterse koud even een frisse neus te halen. En hierna breekt het voorjaar al door voor je het door hebt. Laat je thuisterras dus weer snel openen…

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunningscheck

Houd rekening met mogelijke vergunningen voor een douglas overkapping 8×4 óf een andere afmeting. En kom niet voor (onaangename) verrassingen te staan. Wij helpen je om geen belangrijke zaken over het hoofd te zien. Zie ons als architect die ook buiten ons vak om meedenkt. Zo weten wij als geen ander dat dit een vervelend struikelblok kan zijn op een verkeerd moment. Om je een eindje op weg te helpen hebben wij de informatie al voor je op een rijtje gezet. Lees bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket verdere informatie over mogelijke vergunningen. Voorkomen is beter dan genezen.

Buitenverblijven van hout

Douglas tuinhuis

Kwaliteit is prioriteit. Vanuit dit credo zoeken wij zorgvuldig alleen de (aller)beste houtsoorten uit. En tijdens deze zoektocht zijn wij erachter gekomen dat douglas hout bij uitstek geschikt is voor je luxe tuinhuis met overkapping. Door de jaren heen wordt het ook nog eens éxtra mooi. Hoe dat kan? Zonnestralen regenen op het hout en zorgen voor lichte kleurverschillen en haarfijne scheurtjes. Kortom zorgt dit voor een luxe tuinhuis barstensvol karakter.

  • Enorm harde houtsoort
  • Levensduur van minimaal 10 jaar (onbehandeld)
  • Fijne nerf (tot matig grof)
  • Steeds harder na droging (ideaal voor buiten)
  • Douglas buitenverblijf bouwpakket mogelijk

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Luxe tuinhuis met overkapping, Luxe tuinhuis met overkapping
Luxe tuinhuis met overkapping, Luxe tuinhuis met overkapping

Onderhoud luxe tuinhuis

Zoals gezegd is de levensduur van een luxe tuinhuis met overkapping onbehandeld al 10 – 15 lentes. Maar, met een klein beetje zorg (én advies van Outdoor Island) kan je dit eenvoudig nog tientallen jaren verlengen. Om je op weg te helpen hebben wij al een drietal tips op een rijtje gezet.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Gebruik douglas hout reiniger
  3. Werk het tuinhuis regelmatig bij (jaarlijks óf om het jaar)
Je winkelwagentje