Luxe terrasoverkapping

Luxe terrasoverkappingen, buitenverblijven, veranda's en schuren

Luxe terrasoverkapping

GEMAAKT IN EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Exclusieve terrasoverkapping

Met een luxe terrasoverkapping ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres. Zo streven wij als makers van buitenverblijven van hout altijd naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Hierin maken wij uitsluitend houtbouw op maat, waardoor altijd sprake is van een origineel én stijlvol ontwerp. Onze gedegen kennis én vakmanschap komt onder anderen terug in de keuze voor duurzaam kwaliteitshout. Verder doen wij er altijd nét even dat schepje bovenop om voor jou tot het uiterste te gaan. Samen aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken?

Maximaal genieten

Met een luxe terrasoverkapping maak je het wel héél gemakkelijk om 365 dagen per jaar te genieten van je tuin. Zoek tijdens de (snikhete) zomerdagen een heerlijk koel plekje op in de schaduw die de douglas overkapping op maat te bieden heeft. Maar, ook in de doorgaans koude regenachtige weersomstandigheden zit je er droog én warmpjes bij. Benieuwd wat allemaal mogelijk is in jouw (achter)tuin?

Douglas overkapping op maat plat dak

Van tekentafel tot eigen zagerij

Als makers van luxe tuinhuizen met veranda, is dit ook binnen ons gehele proces merkbaar. Zo beginnen wij achter onze eigen tekentafel waar in onderling overleg een 3D-ontwerp naar wens wordt gemaakt. Bij akkoord sluipen wij van de tekentafel naar onze zagerij om alle onderdelen op maat te produceren. Omdat wij hier tot op de millimeter nauwkeurig werken verloopt de montage op locatie relatief vlot. En voordat je het weet, kan je genieten van je luxe terrasoverkapping! De mogelijkheden bespreken?

Combineer het beste van twee werelden

Een combi tussen een blokhut én tuinoverkapping op maat biedt je het beste van twee werelden. Zo heb je hiermee namelijk zowel een ruimte voor opslag, als een gezellige zithoek. Verder bepaal je helemaal zelf hoe je de extra ruimte in gaat vullen. Open je eigen sterrenrestaurant, thuiskantoor óf een gym aan huis! Wij denken graag met je mee om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Laat jij je inspireren?

Douglas houten terrasoverkapping

Vanuit ons vakmanschap hebben wij de keuze gemaakt voor duurzaam kwaliteitshout. Namelijk, douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem, waarmee het dus bij uitstek geschikt is voor luxe buitenverblijven! Ook wordt het hout na droging, steeds harder. Verder is de nerf van douglas fijn tot matig grof. Als klap op de vuurpijl krijgt douglas hout door de jaren heen ook nog het benodigde karakter. De zonnestralen veroorzaken namelijk de meest fijne scheurtjes én barstjes waardoor de luxe terrasoverkapping de nodige authenticiteit krijgt.

Verleng de levensduur

Onbehandeld kent douglas hout al een ongekend lange levensduur (10 tot 15 lentes). Maar, met het juiste onderhoud kan dit eenvoudig verlengt worden tot enkele tientallen jaren. Als échte ambachtslieden bieden wij je de juiste handvaten om goed voor het douglas hout te zorgen.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Schoonmaken met douglas hout reiniger
  3. Jaarlijks bijwerken én onderhouden

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.