Luxe overkapping aan huis

Exclusieve overkappingen & veranda's aan huis

Genieten met luxe tuinhuis

Ga voor een karakteristieke toevoeging van je huis met een luxe overkapping aan huis. Bepaal de uitstraling met de (soort) houtbehandeling. En ga mee met dé trend van dit moment. Geef je tuin een stoer en landelijk uiterlijk met zwarte wanden. Luxe en contrast zorgen hier voor een unieke uitstraling die het niveau van je gehele tuin omhoog tilt.

Buitenverblijf Kapschuur

Luxe kapschuur tuinhuis

Luxe kapschuren met unieke pen- en gatverbindingen

Luxe overkapping aan huis, Luxe overkapping aan huis

Luxe zadeldak tuinhuis

Luxe zadeldaken met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Luxe plat dak tuinhuis

Luxe platte daken met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenticiteit

buitenverblijven van hout

Luxe accessoires tuinhuis

Ga voor luxe ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Maximaal genieten aan huis

Met een luxe overkapping aan huis maak je het héél gemakkelijk om maximaal te genieten. Gebruik de overkapping als opbergruimte. En creëer een extra ruimte om het gehele jaar te gebruiken. Tijdens de (snik)hete zomers zoek je verkoeling in de schaduw die de buitenverblijven je bieden. Ook in de winter kan je er heerlijk warmpjes bij zitten én tegelijkertijd nog genieten van een uitzicht over je (achter)tuin. De luxe overkapping aan huis past ook nog eens perfect tussen alle groenigheid van je tuin!

Douglas veranda aan huis
Luxe overkapping aan huis, Luxe overkapping aan huis
Luxe overkapping aan huis, Luxe overkapping aan huis

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Combineer luxe overkappingen aan huis

Het beste van twee werelden – praktisch & sfeervol – daar ga je voor met een luxe overkapping aan huis. Een sfeervolle ruimte om een gezellige eethoek te creëeren, eigen sterrenrestaurant te openen óf in optimale concentratie thuis te werken. En dit ook nog eens met de praktische opslagruimte die de overkapping aan huis te bieden heeft. Geniet tijdens de avonduren van het buitenleven. Verleng het terrasseizoen. En kom achter de ontelbare voordelen van een douglas tuinhuis op maat.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van je douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunningscheck

Als je nadenkt over een luxe overkapping aan huis moet je rekening houden met mogelijke vergunningen. En deze wil je (gezien de consequenties) zéker niet over hoofd zien. Doe de vergunningcheck om er zeker van te zijn of er ook bij jou vergunningen nodig zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Vanuit dit credo bieden wij je dan ook de juiste handvaten om dit uit te zoeken. Lees verder wat er voor vergunningsvrij bouwen van een vrijstaande overkapping douglas nodig is. De Rijksoverheid en het Omgevingsloket bieden je verdere informatie waar je rekening mee moet houden.

Buitenverblijven van hout

Exclusieve overkappingen aan huis

Wij streven altijd naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En de kleinste details. Een luxe tuinhuis maken is dan ook ons ambacht. Originele en stijlvolle ontwerpen van duurzaam kwaliteitshout. Vanuit gedegen kennis en vakmanschap nét even dat schepje er bovenop doen. Daar onderscheiden wij ons mee. Jij stelt alles naar wens samen. En wij maken het voor je. Natuurlijk ook met de ruimte om zelf zaken op te pakken. Zo stikt het in Nederland van de échte doe-het-zelvers.

Professionele dakbedekking aan huis

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Luxe overkapping aan huis, Luxe overkapping aan huis
Luxe overkapping aan huis, Luxe overkapping aan huis

Luxe van douglas hout aan huis

Als makers van buitenverblijven van hout weten wij als geen ander het belang van (goede) materiaalkeuze. En daarom kiezen wij ook uitsluitend voor douglas hout. Door de jaren heen krijgt dit hout pas écht karakter. Zonnestralen regenen over het hout heen waardoor lichte verkleuring plaatsvindt. Fijne scheurtjes en barstjes ontstaan. En creëeren op deze wijze een unieke uitstraling barstensvol karakter.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandelde levensduur van 10 – 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging

Overkapping van werkplaats tot aan huis

Oriëntatie en inventarisatie

Wij geven je graag informatie over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Vrijblijvend plannen wij een kennismakingsgesprek in op locatie om alle mogelijkheden te bespreken. Op locatie wisselen wij dan van gedachtes en worden alle wensen op een rijtje gezet. Juiste maten, model en detail worden in kaart gebracht. En na het oriëntatiegesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp en de offerte op maat.

Prijsopgave en ontwerp

Na de oriëntatie maken wij een offerte met alle gespecificeerde kosten op een rijtje. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het ontwerp én maken wij een sfeervolle schets om je een realistisch beeld te geven van het plan. Werkzaamheden worden nog gepland en je bent precies op de hoogte wat, wanneer en waarom gebeurd.

Productie en realisatie

Na goedkeuring verplaatsen wij ons van de tekentafel naar onze eigen zagerij. En eerlijk gezegd zijn wij daar ook het liefst. Vanuit de technische tekeningen worden de juiste materialen besteld voor een kant en klare overkapping. Alle onderdelen worden nauwkeurig voorbereid en dat zorgt voor een (relatief) vlotte montage op locatie. In overleg plannen wij een montagedatum en dan vertrekken wij niet tot alles (volledig) naar wens is.

Oplevering en nazorg

Zodra een bouwwerk tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt volgt de officiële oplevering. Samen lopen we alle onderdelen na. Nog niet voor de volle 100% tevreden? Dan pakken wij deze zaken zo snel mogelijk op. Pas zodra jij tevreden bent, zijn wij dat ook. En ook ná de oplevering staan wij na één telefoontje weer direct bij je op de stoep.

Je winkelwagentje